Sota les pedres

Dolors García Cornellà Narrativa jove

Editorial Bromera
A partir de 13 anys
Català

Amb aquest llibre l’autora ens acosta de nou, amb gran destresa, a la seva Girona natal, com ja va fer a L’esclau del mercader.

Portada del llibre Sota les pedres

Laia Ventura. ClijCAT/Faristol / ACPG

Un grup d’estudiants d’institut visita les restes arqueològiques de la Girona dels segles XV-XVII i en Martí explica que els seus avantpassats vivien en una d’aquelles cases i que el seu avi té un dietari que ho explica. Estirant el fil dels escrits, en Martí i els seus amics, amb l’ajut de la professora d’Història, iniciaran un procés de descobriment de la història de la família Torrent i també de la història de la Girona del segle XV fins a l’actualitat. Tota aquesta investigació està embolcallada pel misteri del donum arcanum, un cofre enterrat al jardí de la casa de l’avantpassat d’en Martí que sembla que encara no ha vist la llum.

Sota les pedres és una novel·la realista però també d’intriga amb un aiguabarreig d’història que en cap moment és feixuga. Molt ben escrita, amb personatges rodons, equilibra bé les dosis d’història i costums i manté l’intriga fins a la darrera pàgina.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.