Conversaciones con una teta

Lola Galván Narrativa castellà

Editorial Ámbar
Castellà
9,50€

A Lola li van diagnosticar un càncer de mama. Vint dies després de rebre la notícia la van ingressar en un hospital per sotmetre a una mastectomia radical.

Portada del llibre Conversaciones con una teta

www.llibresdempresa.cat

Aquesta mateixa nit, Lola va iniciar un diàleg intern entre ella i el pit que li llevarien, donant forma a una conversa plena de retrets, de ràbia i dolor, però també de coratge i ganes de viure.

Vist des d'un altre costat, és cert que el càncer va trastocar la seva vida i el seu entorn, però també li va donar forces per dur a terme per fi les dues passions que feia molt temps ajornant: el teatre i la literatura. Escrita en forma de diari, la història de Lola no és l'única ni pretén servir d'exemple a ningú. El seu és un testimoni desbordant d'humanitat i un cant a l'esforç de qui ha decidit guanyar aquesta batalla.

Heus aquí, doncs, un relat que no s'amaga de la dura realitat, sinó que la mostra tal com és, però combatent amb pragmatisme, desimboltura i sentit de l'humor, la qual cosa resulta en una lectura apassionant, balsàmica i inoblidable.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.