La Lluna té un amic

Autor: Anna Gasol i Teresa Blanch Il·lustrador: Valentí Gubianas Infantil

Editorial Baula
Per als més petits
Català

La lluna té un amic, Anem al metge i Festa d’aniversari són els tres primers números d’una col•lecció que té com a protagonista la Lluna, una nena que passa el dia sola i avorrida fins que rep un regal de la seva mare: un drac de peluix.

Portada del llibre La Lluna té un amic

Ariadna Civit. ClijCAT/Faristol / ACPG

Junts aniran al metge i a una festa d’aniversari. Així, la Lluna descobrirà que amb un amic es poden encarar els dies d’una altra manera. Les il•lustracions marquen el canvi en l’actitud de la nena, al rostre de la qual s’esbossa un somriure permanent des que comparteix les activitats amb el drac, tot i que aquest també la fa enfadar.

Amb un format petit i manejable, i enquadernat en cartoné, les propostes de Baula són atractives, tant per als que s’inicien en la lectura de la lletra de pal com per a aquells que encara necessiten un intèrpret, perquè als més menuts els pot captivar la vivesa del colorit d’unes il•lustracions minimalistes però molt expressives. A més a més, potser la història els sembla familiar, potser fins i tot la llegeixen o l’escolten amb el propi peluix incondicional al costat, que els transfereix seguretat, fins i tot quan el llum s’apaga.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.