Auto ajuda

La gran guía del lenguaje no verbal

Teresa Baró Catafau

Una obra pràctica i fonamental per desenvolupar les nostres habilitats comunicatives. Necessites millorar la teva posició laboral? Creus que tens dificultats per relacionar-te? T'agradaria tenir una altra imatge?

Portada del llibre La gran guía del lenguaje no verbal

www.llibresdempresa.cat

Siguem sincers. A tots ens agradaria tenir una capacitat d'influència sobre els altres que ens permetés aconseguir tots els nostres desitjos. De la mateixa manera, ens encantaria llegir la ment de la gent, saber què pensen de nosaltres i quines intencions tenen. Aquesta situació de pel · lícula del futur no és possible ni desitjable, però, en l'actualitat disposem dels coneixements necessaris que ens permeten aprendre i desenvolupar les habilitats pertinents per millorar la nostra comunicació no verbal amb els altres, un element clau aconseguir els nostres objectius i aconseguir una major felicitat.

Teresa Baró, consultora experta en comunicació, ens revela en aquest manual tots els elements necessaris per entrar a formar part d'aquest cercle de persones que pot llegir els senyals no verbals i interpretar molt millor els missatges que emeten els altres. A més l'autora ens proposa un pla per aprendre a controlar de manera conscient la nostra comunicació, incorporar nous gestos en el nostre repertori i evitar aquells que ens perjudiquen.

Per l'autora la tan anhelada felicitat no s'aconsegueix a través únicament dels èxits professionals, els diners o la fama, sinó que és una cosa molt menys evident i està molt vinculat a la qualitat de les relacions humanes que som capaços d'establir al nostre voltant . Per això és fonamental mantenir una actitud positiva, generosa i honesta cap als altres, i per això és tan important comunicar bé, com llegir correctament el que comuniquen els altres.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local