Adéu tristesa!; La gelosia ve... i se’n va

Autora: Meritxell Martí Il·lustrador: Xavier Salomó Infantil

Editorial Castellnou
Primers lectors
Castellà

Uns llibres recomanables per a pares i educadors, ja que ajuden els infants a entendre i gestionar les emocions. Una lectura de qualitat del tàndem Martí-Salomó, amb la col•laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Portada del llibre Adéu tristesa!; La gelosia ve... i se’n va

Silvia Lanau. ClijCAT/Faristol / ACPG

Dos nous títols per una col•lecció que agrada per molts motius: perquè els conills protagonistes són una perfecta combinació de diversió i tendresa, per la vivacitat amb què expressen els sentiments, perquè són llibres fàcils de llegir i ben resolts, perquè estan editats amb detalls que hi sumen valor, per les il·lustracions a doble pàgina, que transpiren positivisme, i perquè sigui quin sigui el lector se sentirà identificat amb els personatges i les situacions que viuen, ja que les hem viscut tots, el que passa és que quan som petits no les acabem d’entendre.
A Adéu, tristesa! la Tina reconeix que està trista perquè pensa que s’enyorarà del Toni, que ha de marxar uns mesos a casa d’uns tiets, així que tots dos junts pensaran què podran fer per no estar tristos quan es trobin a faltar. A La gelosia ve... i se’n va és Nadal i la Tina tindrà un regal més que el Toni, i a sobre ella canta com els àngels i ell desafina de valent, així que el jove conillet no pot evitar sentir-se disgustat. Però en Toni demostrarà que hi ha coses que sap fer millor que ningú i aviat tornarà a somriure.
 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.