Auto ajuda

Bla, Bla, Bla

Dan Roam

Ha tingut alguna vegada tantes reunions que li ha estat impossible fer la seva feina?

Portada del llibre Bla, Bla, Bla

Llibresdempresa.cat

S'ha quedat adormit en una presentació molt important? Ha vist les notícies i ha acabat sabent menys? Benvingut al món del bla, bla, bla.

El problema: parlem tant que no pensem bé.
Malgrat el poder que tenen les paraules, ens enganyem pensant que les nostres paraules, per si soles, poden detectar, descriure i resoldre els problemes que existeixen en l'actualitat. No poden. Això resulta problemàtic perquè les paraules s'han convertit en la nostra eina de pensament per defecte.

La solució: aquest llibre ofereix un remei: es diu «pensament vívid».
En la seva anterior bestseller, El teu món en un tovalló, Dan Roam ensenya a resoldre problemes i vendre idees fent dibuixos senzills. Ara, demostra que el pensament vívid és encara més efectiu. Aquesta tècnica combina la nostra ment verbal i visual perquè puguem pensar i aprendre més de pressa, ensenyar i inspirar als nostres col · legues i gaudir i compartir les idees d'una forma totalment nova.

L'objectiu: acabar amb el bla, bla, bla.
Amb el pensament vívid, podem fer que els temes més complicats ens resultin senzills. Tant si es tracta d'entendre una classe de Harvard o el que Einstein pensava de la relativitat, el pensament vívid ofereix un mètode per aclarir-ho tot.


A través d'exemples, Roam demostra que qualsevol pot aplicar aquest sistema, des de les ments més analítiques, que odien dibuixar, fins a les més emocionals, que odien escriure. Aquest no és un llibre per ajudar a millorar les seves comunicacions, presentacions ia tenir més idees; és un llibre que l'ajudarà a eliminar l'bla, bla, bla de la seva vida per sempre! 

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local