Salvador Espriu

Autor: Pep Molist Il·lustrador: Jordi Vila Delclòs Narrativa jove

Editorial Baula
A partir de 9 anys
Català

Al text biogràfic s’hi sumen, brillantment casats, alguns dels poemes d’Espriu, extrets de l’Antologia poètica editada per Castellet el 1978

Portada del llibre Salvador Espriu

Laia Ventura Riera. ClijCAT/Faristol / AMIC

Aprofitant l’any Espriu, Baula publicà a finals del 2013 aquest àlbum il•lustrat sobre la figura de l’escriptor català, on l’autor descriu, d’una manera entenedora i amb un llenguatge molt pensat, la vida de Salvador Espriu, de manera que el lector descobreix la part de la seva vida més essencial.

Al text biogràfic s’hi sumen, brillantment casats, alguns dels poemes d’Espriu, extrets de l’Antologia poètica editada per Castellet el 1978. Tot, acompanyat per les acurades il•lustracions de Vila Delclòs, que respiren en sintonia amb els poemes i on el tipus de paper utilitzat ja il•lustra.
Finalment, i com no era estrany d’esperar d’un bibliotecari com Pep Molist, hi trobem l’origen de tots els textos d’Espriu que apareixen en el text.

Celebrem, doncs, aquest tipus de publicacions, que engreixen el prim prestatge sobre coneixements infantils que tenim en llibreries i biblioteques.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.