Mishiyu

Autor: Ricardo Alcántara Il·lustradora: Rebeca Luciani Adaptador: Albert Jané Infantil

Editorial Combel
A partir de 7 anys
Català

En resum, una història emotiva ben tramada i brillantment escrita, acompanyada d’unes potents il•lustracions, que fan que aquest àlbum il•lustrat sigui una bona elecció.

Portada del llibre Mishiyu

Montserrat Fàbregas. ClijCAT/Faristol / AMIC

Tot i que el tema de l’adopció ha estat sobradament tractat en la literatura infantil, aquest llibre impacta perquè parla de sentiments sense caure en la sensibleria, i a través d’un relat de gran força narrativa i de l’encertada elecció d’unes circumstàncies concretes aconsegueix commoure i atrapar el lector (la lluita pel menjar, els malsons del nen, l’abraçada final...).
Un llibre que tracta de la duresa de la vida d’alguns infants, de l’abandonament, de les pors, però alhora de l’amor i de la maternitat.
Un infant és abandonat pels seus pares en un orfenat fins que un dia l’adopta la Isabel, i a poc a poc tots dos aconsegueixen superar les seves pors i reconèixer-se com a mare i fill. Acompanya la història una il·lustració trencadora, intensa i generosa, que dóna molta importància a les mirades i els gestos i se serveix del vermell per dotar-les de força.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.