La gota i el cirerer

Autor: Mario Satz Traducció: Iñaki Tofiño Il·lustrador: Albert D. Arrayás Infantil

Editorial Babulinka Books
A partir de 7 anys
Català

El llibre inclou dues versions, per a infants i per a adults, i les il·lustracions, tot i la dificultat d’una història sense grans daltabaixos i amb dos protagonistes a priori difícils, acompanyen el text amb una gran delicadesa i elegància.

Portada del llibre La gota i el cirerer

Sílvia Fernández Fernández. ClijCAT/Faristol / AMI

La necessitat d’acceptar la naturalesa canviant de tot allò que ens envolta, inclosos nosaltres mateixos: aquest és el missatge que, sense cap mena d’artifici ni subterfugi, ha volgut transmetre Mario Satz amb aquest text, que com la resta de la seva obra beu d’una tradició contística que tan aviat recorda els relats sufís com la filosofia zen, o, en qualsevol cas, un misticisme que pretén que ens aturem i ens plantegem qüestions fonamentals de la vida. I tot a través de la senzilla història d’una gota i un cirerer que dialoguen sobre l’eternitat, els canvis, el gaudi del present, l’acceptació d’un mateix...
El llibre inclou dues versions, per a infants i per a adults, i les il·lustracions, tot i la dificultat d’una història sense grans daltabaixos i amb dos protagonistes a priori difícils, acompanyen el text amb una gran delicadesa i elegància. Des d’aquí, felicitar l’editorial pel fet de seguir construint un catàleg petit però de qualitat i amb una marcada personalitat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.