Auto ajuda

EL PODER DEL AHORA

Eckhart Tolle

Un fenomen que s'ha anat estenent de boca a boca des que es va publicar per primera vegada, és un d'aquells llibres extraordinaris capaços de crear una experiència tal en els lectors que poden canviar radicalment les SEVES vides per millor.

Portada del llibre EL PODER DEL AHORA

www.llibresdempresa.cat

Amb més de tres milions d'exemplars venuts, EL PODER DE L'ARA, un fenomen que s'ha anat estenent de boca a boca des que es va publicar per primera vegada, és un d'aquells llibres extraordinaris capaços de crear una experiència tal en els lectors que poden canviar radicalment les SEVES vides per millor.Per endinsar-se en EL PODER DE L'ARA haurem de deixar enrere la nostra ment analítica i el seu fals jo, l'ego. Des de la primera pàgina d'aquest extraordinari llibre ens elevem a una major alçada i respirem un aire més lleuger. Connectem amb l'essència indestructible del nostre Ésser: "la Vida Una omnipresent, eterna, que està més enllà de la miríada de formes de vida subjectes al naixement ia la mort". Tot i que el viatge és tot un repte, Eckhart Tolle ens guia usant un llenguatge simple i un senzill format de pregunta-resposta. "Un dels millors llibres publicats en molts anys. Cada frase ressona a veritat i poder." Deepak Chopra, autor de PODER, LLIBERTAT I GRÀCIA "Potser només un cop cada deu anys, o fins i tot una vegada cada generació, sorgeix un llibre com EL PODER DE L'ARA. Hi ha en ell una energia vital que gairebé es pot sentir quan un ho pren a les mans." autor de L'ART DE VIURE EL TANTRA i VISIONARY BUSINESSECKHART TOLLE va néixer a Alemanya, on va residir fins als tretze anys. Després de graduar a la Universitat de Londres, va ser investigador i supervisor en la Universitat de Cambridge. Als vint-i-anys va experimentar una profunda transformació espiritual que va canviar el rumb de la seva vida. Va dedicar els anys següents a comprendre, integrar i aprofundir aquesta transformació, que va marcar el començament d'un intens viatge interior. Eckhart no està alineat amb cap religió o tradició en particular. En els seus ensenyaments es transmet un missatge simple encara que profund, amb la claredat i senzillesa atemporal dels antics mestres espirituals; sí que hi ha una forma de sortir del sofriment i d'aconseguir la pau. En l'actualitat, Eckhart viatja extensament, portant els seus ensenyaments i la seva presència arreu del món. - See more at: http://www.llibresdempresa.cat/index.php?route=product/product&product_id=2520#sthash.PuZ2dQoh.dpuf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local