Auto ajuda

Despierta! Tú no eres tú

Ruth i Yechezkel Madanes

Per què la majoria de la gent viu amb una sensació intranquil.litzant que hi ha alguna cosa més gran i important que hauria d'estar fent, però no sap què és? Per què comets sempre els mateixos errors i no aconsegueixes ser feliç?

Portada del llibre Despierta! Tú no eres tú

llibresdempresa

Si som més de sis bilions de persones LES que habitem el planeta, realment, ¿tu pots ser important ?, per ventura desenvolupes un paper en aquest món? En Desperta !, tu no ets tu, Ruth i Yechezkel Madanes et revelaran qui som en veritat, per què hem vingut a aquest món, així com per a què no hem vingut. Amb la seva lectura comprendràs el procés que travessa l'ànima quan s'encarna en un cos material. Els autors et mostraran que aquest cos està compost no només per una part física, sinó també per un «fals jo» que es fa passar per tu i que tracta per tots els mitjans fer-te oblidar qui ets en realitat i quina és la teva missió a la vida. En aquest llibre aprendràs a reconèixer a aquest «fals jo» ja tenir-ho sota control, i així evitaràs que sigui ell qui manegi la teva vida. Una vegada que descobreixis tot això, podràs per fi reconnectar amb el teu veritable ser i treure a la llum tot el teu potencial, descobrir la teva missió en la vida i aprofitar al màxim l'oportunitat que tens d'estar en aquest món. Autors pionera a l'àrea del coaching en relació als diferents tipus de personalitat. Porta més d'una dècada investigant la relació entre la psicologia i l'espiritualitat. Durant aquest temps ha aprofundit en l'estudi de la Càbala, la metafísica i el Mindfulness. reconegut docent internacional en l'àrea de tipus de personalitat. Ha creat un innovador model de coaching a partir de l'eneagrama. A més de formar coaches i ensenyar en el seu propi institut, és professor visitant en prestigioses universitats d'Estats Units, Àsia i Europa. 

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local