Art i arquitectura

Supercoaching

Raimon Samsó

Potser el pitjor que li pot passar a una persona no sigui morir, sinó descobrir al final de la seva vida que no ha viscut com li hauria agradat.

Portada del llibre Supercoaching

www.llibresdempresa.cat

I amb freqüència, malgrat el nostre malestar interior i de la nostra infelicitat, ens neguem a abandonar aquesta zona còmoda per POR al desconegut i la incertesa. I així arriba un dia en què vam descobrir que els nostres somnis han quedat arraconats i oblidats. No obstant això, el nostre desig d'un canvi radical de vida segueix creixent.

Raimon Samsó empra una metodologia de ràpid impacte per conquerir els somnis, que parteix des del canvi interior. Amb Supercoaching per canviar de vida aprendràs que per assolir un resultat satisfactori és imprescindible primer canviar de percepció. Aquest llibre t'ensenyarà les estratègies necessàries per a:

1. canviar el rumb en la teva vida

2. desenvolupar un pla d'acció

3. posar-ho en pràctica

Gairebé tot el canvi que necessites es produirà en el teu interior, gràcies a l'autoconeixement ia la revelació de la teva «jo essencial». I en aquest procés, descobriràs que, un cop anul·lades les excuses i el autosabotatge, disposes dels recursos necessaris PER mobilitzar, des del teu consciència, els canvis que busques en la teva vida.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!