Infantil

La cançó del bosc

Àlex Tovar amb il·lustracions d’Àfrica Fanlo

Aquesta és la història d’un bosc ple d’arbres, molts ocells i una tribu d’humans, tots units per un mateix destí.

Portada del llibre La cançó del bosc

El conte comença quan la tribu de la nostra protagonista arriba al bosc i s’hi instal·la. Cada hivern, els humans “demanen” fusta als arbres per tal d’escalfar-se a la vora del foc. Els arbres, generosos com cap altre ésser viu, deixen que els tallin les branques seques i velles. Però a mesura que transcorren els anys, les necessitats dels humans augmenten i també el consum de fusta, fins el punt que la tribu tala el bosc sencer, matant-ne els arbres.

EL LLIBRE FITXA TÈCNICA

«Un estiu, de cop i volta, al bosc no va haver-hi més música. Els arbres, lluny dels seus amics els ocells i cada cop més ressecs, es van anar quedant tristos, minsos i sense esma. Així doncs, el que havia estat un bosc ple d’arbres, es va convertir en un desert silenciós» L’única esperança que li queda al bosc per reviure és la música d’una nena molt especial que farà tot el que pugui per tal de fer créixer els arbres, atraure els animals que havien fugit i salvar la seva tribu penedida. A través de la mirada de la nostra protagonista descobrirem per què és tan important respectar els cicles naturals de la Natura, evitar el malbaratament dels recursos i viure de manera harmoniosa i sostenible. I el més emocionant: al final, ens deixarem portar per la música del violí, dels arbres i dels ocells, que omplirà el bosc de vida i alegria per sempre més

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local