Narrativa castellà

La Bestia: Premi Planeta 2021

Carmen Mola

De manera magistral, Carmen Mola teixeix, amb els fils del millor thriller, aquesta novel·la impactant, frenètica i implacable, d'infern i foscor.

Portada del llibre La Bestia: Premi Planeta 2021

Corre l'any 1834 i Madrid, una petita ciutat que intenta obrir-se pas més enllà de les muralles que l'envolten, pateix una terrible epidèmia de còlera. Però la pesta no és l'única cosa que terroritza els seus habitants: als ravals apareixen cadàvers desmembrats de nenes que ningú reclama. Tots els rumors apunten a la Bèstia, un ésser a qui ningú ha vist però que tots temen.
 
Quan la petita Clara desapareix, la seva germana Lucía, juntament amb Donoso, un policia borni, i Diego, un periodista buscavides, inicien un frenètic compte enrere per trobar la nena amb vida. En el seu camí ensopeguen amb fra Braulio, un monjo guerriller, i amb un misteriós anell d'or amb dues maces creuades que tothom cobdícia i pel qual alguns estan disposats a matar.

 

Biografia de l'autor
Carmen Mola va néixer a la primavera del 2017, a Madrid, quan els autors Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero van decidir llançar-se a una aventura de creació col·lectiva que va cristal·litzar en una primera novel·la, La núvia gitana, a la qual seguirien La red porpra i La nena. Durant aquests anys, els tres autors han continuat amb els seus projectes personals, tant novel·les com guions. Jorge Díaz (Alacant, 1962) és autor de les novel·les Cartas a Palacio i La justícia dels errants, entre d'altres, així com de sèries de televisió com a Hospital Central. Agustín Martínez (Lorca, 1975) és creador de sèries com Fira, la llum més fosca o La Caza (Monteperdido i Tramuntana), i autor de les novel·les Monteperdido i La mala herba. Antonio Mercero (Madrid, 1969) ha portat en paral·lel l'escriptura de guions de cinema i televisió (Felices 140, Hospital Central, Hache) amb la publicació de novel·les, els títols de les quals es troben Pleamar o El final de l'home.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local