¿La fi del món?

Toni albà Narrativa català

Editorial Empúries
Narrativa, núm. 235
Català
203 pàgines
12 euros

Toni Albà recull nombrosos documents que posen de manifest les autèntiques personalitats dels qui governen. A més, inclou instruccions d'ús per a imitadors

Portada del llibre ¿La fi del món?

Sinopsis

Cartes confidencials entre Aznar i Rajoy rescatades d’escombraries, converses gravades amb mètodes poc convencionals entre Bush pare i Bush fill, extractes trobats pels carrers de Madrid del dietari personal del rei Joan Carles I, esborranys d’ordres secrets robats de la butxaca d’uns pantalons que el personal de neteja de La Moncloa va deixar en una tintoreria, la conversa de Carod-Rovira amb els suposats dirigents d’ETA i tot allò que sempre has volgut saber dels polítics i que, encara que t’hagis atrevit a preguntar-ho, no t’ha contestat mai ningú.

Toni Albà ha anat recollint paperassa d’aquí i d’allà, deixant-hi la pell i arriscant la seva pròpia vida, i, gràcies a la col·laboració d’un equip de gent valenta i emprenedora, ha arribat a recopilar un conjunt de documents que desvelaran els misteris que envolten els qui governen.

A més a més, ¿La fi del món? Inclou unes instruccions d’ús per imitar els vostres personatges preferits i per descobrir-ne la composició exacta, les dosis amb què s’han d’administrar i els temibles efectes secundaris. Podràs jugar amb la família, els amics o la gent de la feina.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.