OFERTA SANITÀRIA PRIVADA

Serveis Mèdics Penedès, líder en qualitat i tecnologia al Penedès i el Garraf

Redacció | Vilafranca del Penedès | 03-06-2022

SMP. Eix

SMP. Eix

Serveis Mèdics Penedès és l’empresa líder en l’oferta sanitària privada a les comarques del Penedès i el Garraf gràcies a les més de 500.000 persones que ja confien en els nostres serveis i són usuàries dels nostres centres a Vilafranca, Vilanova, Sant Sadurní i el Vendrell. El compromís de SMP amb el territori s’ha traduït amb la inversió en el darrer any de prop de 2 milions d’euros destinats la modernització de les nostres instal·lacions amb la incorporació de l’última tecnologia en diagnosi per la imatge. D’aquesta manera, SMP vol fer un salt qualitatiu i consolidar el seu posicionament de lideratge en l’àmbit de la salut al territori.

Pel que fa a millora de les instal·lacions, s’ha ampliat l’espai a Vilanova i la Geltrú amb l’obertura d’un nou centre  de consultes externes al carrer Doctor Fleming 60, cosa que ha permès redistribuir l’espai del carrer Pelegrí Ballester. A Sant Sadurní d’Anoia s’han concentrat tots els serveis en un nou edifici inaugurat a la rambla Generalitat i que és molt fàcil de reconèixer perquè a la façana s’hi ha instal·lat un jardí vertical i, finalment, al centre del Vendrell s’ha reubicat la clínica dental a la planta baixa del mateix local de la carretera de Barcelona,  cosa que ha permès crear dues consultes externes noves a la planta superior.

Però bona part d’aquesta inversió s’ha destinat a l’adquisició i renovació de tota la tecnologia de diagnosi per la imatge. Als nostres centres hem incorporat en els darrers mesos nous aparells de radiologia digital que permeten reduir la dosi de radiació als pacients; mamografies en 3D per tomosíntesi; i aparells de ressonància magnètica, no tan tancats, i un especialment dissenyat per examinar extremitats. Aquesta nova tecnologia proporciona una imatge més nítida i fiable, cosa que permet afinar més la diagnosi i redueix les molèsties al pacient.

Amb la voluntat de posar el millor quadre mèdic i la millor tecnologia al servei de les persones, Serveis Mèdics ha creat la Targeta SMP que dóna accés a un ampli ventall de serveis a uns preus molt competitius. I, a través de la nostra APP, els pacients poden reservar cita previ o consultar el resultat de proves diagnòstiques sense moure’s de casa.


 

Vilafranca del Penedès

Plaça de la Creu de Santa Digna, 1
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Tel: 93 817 22 99
vilafranca@smp.cat

 

Vilanova i la Geltrú

Pelegrí Ballester, 17-19
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Tel: 93 811 52 06
vilanova@smp.cat

 

El Vendrell

Ctra. Barcelona, 34
43700 El Vendrell (Tarragona)
Tel: 977 66 33 11
vendrell@smp.cat

 

Sant Sadurní d’Anoia

Rbla. de la Generalitat, 17-19
08770 Sant Sadurni d’Anoia (Barcelona)
Tel: 93 891 36 97
santsadurni@smp.cat

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local