@BELLEZAACTIVA & MUJERDE10.COM

Omple la teva pell de la radiant lluminositat de l'estiu amb aquestes fragàncies solars per a 2022

AMIC | Barcelona | 03-06-2022

 fragàncies solars. AMIC

fragàncies solars. AMIC

Estàs en el temps de descompte per a gaudir de les vacances i ja somies amb els viatges planejats i amb la tranquil·litat? O et tocarà quedar-te treballant a l'estiu per a desconnectar més endavant? Sigui com sigui, l'època estival, que ja notem en temperatura, farà la seva inauguració oficial en uns dies i volem presentar-te la seva aroma en forma de perfums. I és que sí, es pot capturar l'esclat aromàtic de l'estiu en flascons, perquè així ho presenten les fragàncies solars per a 2022 (no són totes noves, però són ideals per a aquests mesos).

Cinc consells per a gaudir més de l'aroma

Les notes solars, l'olor de sal o el sàndal combinen un mosaic d'olors estivals en el qual també participen els cítrics. Les fragàncies solars per al 2022 són una exquisida mostra de la lleugeresa que presenten els perfums a l'estiu. La frescor és l'epicentre de la formulació d'aquestes composicions que molt poc tenen a veure amb els perfums que ens acompanyen a l'hivern.

Però... dura menys l'olor de les fragàncies a l'estiu? Amb aquests cinc tips aconseguiràs allargar la vida de l'aroma:

1. Aplica el perfum en els punts de pols, com les nines o la part interna dels colzes, permetrà intensificar l'olor de la fragància. Succeeix així perquè les venes estan més prop de la pell i són humides i calentes, hàbils per a retenir l'aroma.

2. Després d'una bona dutxa, és el moment perfecte. Per què? En estar els porus més oberts, els olis es filtren en la pell i la fragància s'adhereix millor. Aplica el perfum, amb la pell seca, això sí i ben hidratada.

3. En combinació amb body milk? Per a potenciar l'olor de la fragància triada, acarona la teva pell amb un cosmètic corporal hidratant sense olor, així evitaràs que es barregin les composicions i el resultat sigui un totum revolutum. No obstant això, si empres un body milk de la mateixa olor que la fragància que utilitzaràs l'esclat aromàtic serà molt més intens.

4. Un toc en el cabell. Per a retenir més temps el perfum, pots donar un toc al teu cabell perquè és més porós. Com l'alcohol no és recomanable sobre la teva cabellera, pots vaporitzar sobre el raspall abans de pentinar el cabell.

5. Aplica bé la fragància, en la quantitat correcta i sense fregar. El moviment de fricció entre les nines destrueix les partícules del perfum alterant la seva emissió aromàtica. Tampoc es recomana usar una gran quantitat de perfum. Per a aconseguir un halo uniforme, vaporitza a l'aire i camina sobre 'l'esclat' de perfum. Malgrat ser 'fashion', aquest moviment serà menys efectiu que aplicar la fragància en els punts de pols.

 

Beneficis del te per a una pell radiant

El te és una beguda mil·lenària que s'ha considerat com una font de beneficis; per aquesta raó algunes empreses han desenvolupat diversos productes que van des de cremes corporals, sèrums facials, gels, tovalloletes de neteja facial, màscares i fins i tot xampús elaborats amb diferents fulles de te. Sens dubte, donen excel·lents resultats, però també pots prendre una bona tassa d'aquesta infusió per a aprofitar tot el bo que té per a tu. Coneix els beneficis del te per a una pell radiant.

Te Negre. Ric en vitamines B2, C, E i minerals com el magnesi i potassi, els quals ajuden a eliminar la inflor i ulleres en els ulls; afavoreix la circulació de la sang, ja que conté cafeïna, a més d'humectar la pell i brindar-li una sensació de frescor i energia. També protegeix la pell dels bacteris i de l'envelliment prematur pels seus antioxidants.

Te verd. Ajuda a reduir la producció de greix, conté beneficis antibacterians i grans nivells d'antioxidants, baixa la sensació d'inflamació i disminueix l'estrès en la pell. El te verd és el rei de la cura i protecció de la pell perquè elimina toxines i esvaeix arrugues, a més d'atenuar els danys causats pels raigs del sol.

Te Vermell. Conté alts nivells de vitamina D, calci, potassi i zinc, que ajuden al fet que la teva pell obtingui aquesta sana lluentor natural i estimula la producció de cèl·lules sanes. A més, compta amb propietats antibacterianes, hipoal·lergògenes i antienvelliment que incrementen la producció de cèl·lules sanes.
Matxa. És un poderós antioxidant que ajuda a atrapar i a eliminar els radicals lliures que acceleren els signes de l'envelliment i de hiperpigmentació, a més d'oferir una millor resistència de les cèl·lules de la pell davant els raigs UV.

Te Blanc. És com un agent natural de rejoveniment de la pell, ja que compta amb una gran activitat antioxidant que ajuda a mantenir el col·lagen i l'elastina, evitant la pell flàccida i les arrugues.

Ara que coneixes els beneficis del te per a una pell radiant, no deixis de beure almenys una tassa diària o cerca productes que continguin aquests ingredients. Una altra idea? Usa les bossetes de te per a desinflamar els ulls o fes-te una màscara. Són excel·lents!

 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!