SUMARROCA AMB COR

Sumarroca, l’herència familiar que dona personalitat a uns vins i caves autèntics

Redacció | Gelida | 01-07-2022

Sumarroca, l’herència familiar que dona personalitat a uns vins i caves autèntics. . Sumarroca

Sumarroca, l’herència familiar que dona personalitat a uns vins i caves autèntics. . Sumarroca

Sumarroca és un celler familiar que engloba la passió per la terra i la tradició propis de l’herència agrícola, que treballa per obtenir vins i caves autèntics, amb una amb gran personalitat i una ferma aposta per les varietats locals.

Les vinyes pròpies estan cultivades seguint la consciència ecològica i sostenible respectuosa amb el territori. Es situen en un entorn privilegiat influenciat pel Riu Anoia, el clima Mediterrani i el Massís de Montserrat, un ecosistema idoni per a la preservació de la biodiversitat, una riquesa que l’equip tècnic i de vinya vigila i promou.

Sumarroca trasllada els valors de responsabilitat envers la sostenibilitat també en els diferents processos productius, en l’ús de materials respectuosos, i l’optimització de recursos, en una voluntat constant de reducció de la petjada de carboni i de millora de l’impacte de la seva activitat. La bodega aposta per una viticultura i enologia inclusives i promou accions socials que fan arribar la cultura del vi a tothom.

Amb aquesta premissa, el celler dissenya experiències autèntiques per als visitants amb la intenció de fer-los sentir còmodes, relaxats, en contacte amb la viticultura i el món del vi. Unes activitats entorn la naturalesa i el vi que consten de vol d’aus rapinyaires, rutes en mehari, plantes de vinya i aperitiu salvatge o rutes pel Penedès, entre d’altres.

A més, també ofereix activitats centrades en l’enogastronomia on el vi i el cava es complementa o marida amb formatges, tapes, un àpat en un restaurant o amb showcookings de paella o brasa.

Sumarroca també compta amb les visites a la seva bodega que inclouen un tast dels seus productes o la possibilitat de realitzar un tast més professional amb la Mercè Sumarroca, la sommelier del celler.

Fa un temps, el celler va iniciar el projecte “Sumarroca amb cor” que imparteix tastos en entorns associatius de persones que tenen risc de soledat o exclusió social o bé organitza activitats amb l’afany de recaptar fons per a entitats que treballen amb aquests col·lectius.

 

Dades de contacte

Bodegues Sumarroca
Barri el Rebato s/n 08739
Subirats (Barcelona)
93 891 10 92
winetourism@sumarroca.com
https://sumarroca.es/experiencias/

 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!