Vine a descobrir el Pitch&Putt a Vilanova i la Geltrú

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 01-07-2022

Pitch&Putt . Eix

Pitch&Putt . Eix

El camp de Portal del Roc te un recorregut de 18 forats ubicats al peu de la muntanya de la TALAIA i ens permet gaudir de unes vistes de Vilanova i la Geltrú amb el mediterrani al fons. Tenim una de les millors instal·lacions per iniciar-se i jugar al golf. Es un camp tècnic i entretingut que fa que el jugador novell pugui passar una bona estona i el mes expert pugui gaudir de cops mes complicats.

El golf es un esport molt saludable que ens permet caminar al aire lliure i que es pot jugar a totes les edats. Es pot fer individualment, amb família o amb amics.

En les nostres instal·lacions també disposem de Bar/Restaurant amb una magnifica terrassa per gaudir de l’entorn amb amics i família.

 

Escola Infantil

Al Portal del Roc tenim unes magnífiques instal·lacions per a iniciar-se a la pràctica del Pitch&Putt, amb una zona de pràctiques de grans dimensions.

Cada temporada s’organitzen cursos infantils d’aprenentatge i/o perfeccionament del swing, on es compaginen classes i sortides al camp.

A part dels cursets infantils, disposem de monitors per fer classes particulars o col·lectives a uns preus molt atractius.

A més durant l’estiu s’organitzen activitats per als mes joves perquè puguin gaudir gaudir d’aquest esport.

 

Certificació Biosphere

El Portal del Roc es el primer Pitch &Putt de Catalunya adherit a la certificació “Biosphere” així com el Certificat de Turisme Familiar.
Us hi esperem !!!
 

Dades de contacte:

Camí de la Talaia, s/n 08800 Vilanova i la Geltrú
+34 93 814 73 83
+34 616 47 98 52
info@portaldelrocpitchandputt.com
https://portaldelrocpitchandputt.com/contacte/


 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!