INSCRIPCIONS OBERTES

L'Estudi de dansa TS arrenca el curs amb una estètica renovada i nous estils

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 16-09-2022

Estudi de dansa TS.

Estudi de dansa TS.

La dansa és teràpia, ajuda a relaxar la ment i el cos, a reforçar la musculatura, l'equilibri, la coordinació... i a més, és una eina social, per conèixer gent i formar noves amistats, per tant, ens agrada que totes les persones que venen a l'Estudi puguin trobar el seu grup i estil per quedar-se amb nosaltres i gaudir.

L'adolescència és una de les edats més complexes del desenvolupament; es tracta d'una etapa plena de tabús i en què la dansa pot tenir una incidència molt positiva; coneixen més el cos i accepten els canvis, agafen seguretat i puja l'autoestima, a més és un element de cohesió grupal.

Són molts els estils que pots trobar a l'escola; La dansa clàssica (que seria la base per a tots els estils), les Danses urbanes (Hip hop, House, Locking, Whacking...) Jazz, Commercial, Claqué, Bollywood, Flamenc, Dansateràpia, Contemporani i molt més.

Com a novetat aquest curs, hem incorporat les classes de Salsa en parella, formació de Locking i Whacking, i algunes disciplines als matins per la gent que no pot venir a les tardes.

Et convidem a que passis per l'escola i et podran informar personalment de totes les disciplines que hi ha. De dilluns a divendres de 17.30 h a 21.30 h.


Estudi de dansa TS
C/ Puigcerdà, 9
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 70 18 / 672 77 69 86
Instagram: @estudidedansa_ts
Mail: estudidedansa@gmail.com
www.estudidedansa.es
 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!