ESCOLA D’ANGLÈS

Global Connect Idiomes: “Som un centre basat en la metodologia comunicativa per a tots els nivells”

Susana Nogueira | Vilanova i la Geltrú | 16-09-2022

Global Connect Idiomes

Global Connect Idiomes

Global Connect Idiomes, és una escola d’anglès coneguda per la seva metodologia comunicativa i participativa, amb l’objectiu principal que l’alumne sigui capaç de comunicar-se en anglès de manera fluida. El professorat és titulat i amb experiència docent. Des de fa 15 anys ofereix cursos extensius i intensius per a nens i nenes, per a joves i adults. Des de fa 14 anys imparteixen el mètode KidsSpeak un sistema eficaç per aprendre anglès d’una manera més dinàmica i divertida. Els cursos s’inicien del 5 de setembre fins al 22 de juny.

El mètode comunicatiu es comença a aplicar amb el sistema KidsSpeak, adreçat als nens i les nenes des dels 4 als 12 anys, basat a aprendre anglès a través del teatre (English Through Theatre) com una eina educativa. Té per objectiu que l’alumnat tingui confiança, seguretat i fluïdesa en l’expressió oral; practiqui les estructures gramaticals i faci ús del vocabulari d’una manera interactiva i original. “El teatre s’utilitza al final de la classe per practicar oralment el que s’ha après i d’aquesta manera l’alumnat en la representació teatral acaben de consolidar l’aprenentatge de manera més dinàmica i divertida” ha dit la directora de Global Connect Idiomes, Nina Lau.

Per fomentar les habilitats socials com parlar en públic, els Little Children i Kids fan una obra de teatre per trimestre i els Juniors una obra anual a principis del tercer trimestre davant de pares, mares i familiars.

Les classes de KidsSpeak estan compostes per activitats comunicatives i de participació, aprenentatge a partir d’un llibre de text (gramàtica, vocabulari...), però també basades en l’actuació i en el joc, ja que consideren que són mètodes d’aprenentatge eficaç. “Des de petits fem que formin les frases completes i coneguin l’estructura gramatical. Ens hem adonat que l’alumnat jugant reté en la memòria més coneixements que amb altres mètodes d’estudi. Per aquesta raó creiem que la millor manera perquè un nen i una nena aprengui un idioma és obrin mons d’imaginació per un aprenentatge de l’idioma a llarg termini” ha assegurat la directora.

Global Connect Idiomes s’adapta a les necessitats de cada nen i nena oferint activitats pel seu aprenentatge. A cada classe viatgen pel món i al final, per acabar de motivar a l’alumnat, reben un premi basat en un sistema de recompenses “el passaport de KidsSpeak” per tal de motivar la feina feta durant la classe i augmentar l’autoestima de l’infant. Nina ha destacat que “els nens i les nenes al final de cada activitat reclamen el seu segell per enganxar-ho al passaport perquè estan feliços d’haver fet tota l’activitat. És una manera que tenim de premiar l’ús d’anglès a classe”.

Els cursos dels joves són reduïts a entre un màxim de 8 o 9 alumnes per grup. Les classes són dinàmiques i fluides, segueixen la línia del mètode comunicatiu que aplica l’escola. Preparen a l’alumnat pels exàmens oficials i utilitzen una gran varietat de recursos perquè practiqui la llengua anglesa tant parlada com escrita, però sobretot la importància de l’aprenentatge recau en la part comunicativa i participativa. Els cursos dels adults també són entre un màxim de 8 o 9 alumnes per grup. Estan pensats per millorar les habilitats d’expressió oral i escrita i preparen l’alumnat pels exàmens oficials. “En els cursos de joves i adults es fa Speaking, Listening, Grammar, Reading i Writing de manera innovadora. Fem activitats de participació perquè tot sigui més dinàmic”.

Global Connect Idiomes compta amb nivells pels nens i les nenes: Little children (I4 i I5), Kids ( kids 1, kids 2 i kids 3) i Junior (junior 1, junior 2 i Ket) i nivells pels joves i adults: A1, A2, B1, B2, C1. Lau ha explicat que “a partir dels 6 anys, fem una prova de nivell i a partir d’aquí adrecem a l’alumne al grup que més s’adapti a les seves habilitats perquè tingui un aprenentatge correcte. Els joves i els adults per canviar de nivell han d’aprovar els exàmens trimestrals que es fan a l’escola”.

Global Connect Idiomes compta amb classes especialitzades per joves i adults per preparar exàmens per la certificació de Cambridge, on es fa un seguiment individualitzat a l’alumne per determinar quan està preparat per obtenir-lo. Els darrers anys el percentatge d’aprovats presentats a través de l’escola ha sigut del 98%.

Global Connect Idiomes és un centre acreditat per la Universitat de Barcelona (UB), que avala el rigor acadèmic de l’escola, per tant, si l’alumne presenta els treballs i aprova el nostre examen de final de curs, obtindrà el certificat de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona, que certificarà oficialment el seu nivell d’anglès i que pot ser vàlid per obtenir el Grau a diverses Universitats Catalanes.

La metodologia comunicativa que seguim és efectiva tant pels més petits com pels adults. Els 15 anys d’experiència ens ha portat a valorar la importància que té la comunicació oral per aprendre una llengua. Així i tot, ens adaptem a la situació de cada grup sent flexibles per donar a cada nivell el que necessita” ha afegit la directora.


Global Connect Idiomes
C/Sant Pau 23
C/ Rambla Principal 7
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 814 46 48
info@globalconnect.es
https://globalconnect.es/ca/

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local