AULA D'ACTIVITATS TEATRALS

Tracart obre inscripcions pels cursos regulars de teatre pels grups d’infants, joves i adults

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 16-09-2022

Tracart. Eix

Tracart. Eix

L'aula d'activitats teatrals TRACART és un espai per explorar diferents formes de ser i d'utilitzar la nostra veu, el nostre cos, les nostres emocions i la forma de relacionar-nos amb els altres. Un espai per expressar-nos amb total llibertat en què el joc, l'assaig i l'error conformen el camí per aflorar i desenvolupar la nostra creativitat i estimular la consciència crítica, el pensament divergent i les relacions personals autèntiques.

El projecte va començar el seu camí l’any 2002, i durant gairebé dues dècades ha esdevingut un espai de formació i creació artística de referència a la ciutat i al seu entorn, obert a totes les persones sigui quina sigui la seva edat, que creu en el potencial de les arts escèniques aplicades en l’àmbit del creixement personal, l’educació, la integració i l’acció social i comunitària, més enllà d’oferir una formació en art dramàtic de qualitat per aquells alumnes que vulguin professionalitzar-se.

Oferim cursos regulars seguint un pla d'estudis amb objectius i projectes diferents en cada etapa.

En el cas dels infants, es troben en una fase del seu desenvolupament en la que desborden imaginació, curiositat i ganes de jugar, i el teatre els ajudarà a canalitzar i compartir amb els altres tot allò que siguin capaços d'expressar. De forma progressiva anirem establint uns límits i unes regles per afavorir el domini del joc teatral, i anirem facilitant l'aprenentatge dels elements bàsics d'aquest llenguatge que esdevindrà una eina excel·lent per a millorar la desinhibició, el domini i l'expressivitat del cos i la veu, l'autoestima i la intel·ligència emocional, desenvolupar la concentració, la memòria i saber treballar en grup.

En el cas dels joves, la formació incorpora les assignatures de cos, dansa, veu i cant, i més enllà d'avançar en la tècnica teatral i d'anar desgranant i descobrint eines i recursos, el teatre serà una forma d'autoafirmació enfront l'entorn, un motor per continuar construint la identitat i un refugi on gaudir i aprendre amb llibertat entre éssers iguals. És per això que en els cursos de formació teatral per a joves posem l'èmfasi en abordar allò que és important pels joves; les seves inquietuds, pors, somnis i desitjos.

L'equip de TRACART és format per professionals provinents de la direcció escènica, la psicologia, la pedagogia teatral, la interpretació, el gest, la dansa i el cant, la comunicació audiovisual i l'educació en el lleure, i les persones que el conformem compartim els valors de l'escola i la passió per descobrir nous reptes i superar-los usant diferents llenguatges artístics.


Inscripcions obertes pels grups d’infants, joves i adults.


Aula d'activitats teatrals
Teatre, educació, art, formació en art dramàtic i desenvolupament personal.
C. Església, 14
08800 Vilanova i la Geltrú

tracart@tracart.net
93 814 31 69
https://tracart.net/

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local