FET A MIDA

Art Modul: somia el teu espai ideal i dissenya casa teva

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 11-10-2023

Quan somia en el seu espai ideal, necessita pensar en disseny, en funcionalitat, i en el pressupost. Per això, trobar el moble perfecte és un repte. Art Modul ofereix als seus clients un bon acompanyament en la difícil tasca d'equipar un habitatge i és un referent en els mobles de disseny a preu de fàbrica.

I és que Art Modul l'ajuda a traslladar els mobles dels seus somnis a la realitat de la seva llar fabricant el moble a mida perfecte per satisfer les seves necessitats: “treballem amb mòduls independents i per això podem variar amplades, alçades i fondàries al centímetre o mil·límetre, tant com requereixi la demanda del client”, detalla la responsable d’Art Modul a Vilanova i la Geltrú, Teresa Hernández.

Si la funcionalitat és important, l'estètica no ho és menys. Així, pel que fa a l’acabat exterior del moble, Art Modul treballa amb 70 tipus de melamines, que són materials sintètics; 13 tipus diferents de xapes de fusta naturals, amb certificat de procedència d’origen; amb 1006 referències de lacats fets a cabina; i amb els vidres i miralls. Aquesta àmplia gamma d’estructures i acabats permeten que sigui el propi client qui es faci a la seva mida uns exemplars únics. “Nosaltres no treballem amb stocks, és a dir, no tenim un magatzem on guardem tauletes de nit amb 2, 3 o 5 calaixos, no. Nosaltres fem tot el procés: des de la comanda fins a la instal·lació”, remarca Teresa Hernández.

Aquest procés s’inicia quan el client s’acosta a la botiga amb una idea del que necessita i unes mesures orientatives per tal que es pugui fer un estudi de l’espai i un pressupost, que pot presentar-se amb una o vàries distribucions de l’espai. Un cop fet el pressupost, totalment gratuït i amb un termini d’entre 2 i 3 dies, si el client decideix tirar endavant amb el projecte, la mateixa empresa s'encarrega de comprovar mides i tots aquells elements que puguin alterar el muntatge, tant en la fabricació com la instal·lació: “El que ens diferencia de la competència és que nosaltres som el nostre propi fabricant i proveïdor i per això podem aconseguir qualsevol encaix o ajustament”, destaca Teresa Hernández.

Art Modul neix al voltant d’una fàbrica d’uns 1.000 metres quadrats a la Llagosta, d’on surt tota la seva fabricació: “l'any 1998, incorporem nova maquinària i formes de treball per a especialitzar-nos en el que fem avui dia, mobiliari a mida amb tots els materials existents i d'una gran qualitat. Tot això ens porta a consolidar una expansió en punts de venda fins a dia d'avui”.

MOBILIARI PER A TOTS ELS INTERIORS

Els tipus de materials amb els quals treballa Art Modul li permeten poder fabricar mobles per a qualsevol interior de la casa. Tot i així, destaquen els dormitoris, tant de matrimoni com juvenils, i els menjadors. El producte amb més vendes anuals és l’armari. “La roba i, potser els llibres, són els dos elements que generen més emmagatzematge compulsiu dins d’una casa. No tothom guardem les coses de la mateixa manera i, potser, el que per una persona aniria plegat a un prestatge, per una altra ha d'anar en barra. Trobar un armari fet que se t’adapti al 100% a les teves necessitats és realment complicat i, per això, per a nosaltres, que els fem a mida, és el nostre producte estrella”, apunta Teresa Hernández.

El segon article amb més vendes acostuma a ser l’habitació juvenil. Aquestes habitacions solen ser espais petits on hi ha moltes activitats a fer: dormir, estudiar, jugar, emmagatzemar: “És molt complicat trobar professionals que treballin tant a mida, tret dels fusters”. En aquest sentit, també fabriquen mobiliari per a banys, on utilitzen materials hidròfugs que permeten repel·lir l’aigua i resistir a les concentracions de vapor i humitats.

ÀMPLIA GARANTIA

Un altre dels trets diferencials més destacats d'Art Modul és la seva àmplia garantia que s’allarga fins els 5 anys: “Tots els nostres materials estan homologats per la Comunitat Econòmica Europea. No treballem amb frontisses xines ni productes de marques blanques i això ens permet poder allargar la garantia de 2 anys, com estableix la llei, fins als 5 anys”, destaca Teresa Hernández.


ART MODUL

C/Sant Joan, 25
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 04 59
vilanova@artmodul.es
http://artmodul.es/

 

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local