Com afecta la pèrdua auditiva a la nostra qualitat de vida?

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 16-11-2022

Audika.

Audika.

Cada persona és única, de la mateixa manera que ho és la seva audició. Per això, des d'Audika treballem per a oferir un servei personalitzat centrat en les necessitats auditives de cada persona per a millorar la seva qualitat de vida.

L'anticipació és clau quan parlem de salut i, especialment, quan parlem de l'audició. Cal recordar que les nostres oïdes són una part essencial del nostre cos, ens permeten la comunicació i l'orientació espacial. Aquests dos aspectes fan que sigui recomanable que totes les persones se sotmetin a una revisió periòdica. Fins i tot pensant que no tenim pèrdua d'audició, és necessària per a la prevenció. I és que, com recull l'Associació Nacional d'Audioprotetistes Audiòlegs Protètics (ANA), a l'actualitat, a Espanya 3 milions de persones sofreixen pèrdua auditiva.

Per això, des d'Audika recomanem les revisions periòdiques anuals per controlar l'evolució i detectar quin és el moment precís per prendre una solució davant la pèrdua auditiva.

Actes tan rutinaris com agafar un autobús, creuar un pas de vianants o anar a la compra sol poden ser un problema quan no tenim tots els nostres sentits al cent per cent. Per això, és important anar a un expert de l'audició i veure quina és la millor solució.

Una bona solució davant aquesta malaltia pot ser l'ús d'audiòfons, ja que, gràcies a la tecnologia actual, ens permeten tornar a sentir sons que hem anat perdent, aïllant els sorolls de fons, ajudar el nostre cervell a interpretar i comprendre millor la informació que rebem del nostre entorn. Així aconseguim millorar la nostra qualitat de vida, connectar amb el nostre entorn i millorar la nostra comunicació amb familiars i amics.

Per tant, una vegada presa la decisió d'usar audiòfons, la persona percebrà una millora positiva en el seu dia a dia, però per a això és necessari un procés d'adaptació auditiva, ja que els resultats s'experimentaran de manera gradual.

Els professionals d'Audika brinden aquest suport al pacient i els seus familiars per a anar realitzant els ajustos necessaris que satisfacin les necessitats individuals de cada persona fins a sentir-se plenament a gust. Un cop ha passat aquest procés, la persona podrà comprovar com l'audiòfon té un gran impacte positiu en el seu benestar personal i en la seva vida social.

Per això, a Audika tenim clar que cuidar la salut auditiva et pot canviar la vida.

D'aquesta manera, la nostra missió és treballar des de la proximitat i oferir una atenció personalitzada. Els ciutadans de Vilanova i la Geltrú ens poden trobar en el nostre centre situat en Av. de Francesc Macià, 61.

A més, donem cobertura pràcticament a tota Espanya amb els nostres 140 centres repartits per tota la península. Troba el teu centre Audika més pròxim en la nostra web audika.es o trucant al telèfon gratuït 900 31 40 33.


 

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local