PLANS DE FORMACIÓ 2023

Formació ara i de valor amb la FEGP

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 22-02-2023

Plans de Formació 2023 . FEGP

Plans de Formació 2023 . FEGP

Actualment, la nostra activitat gira entorn de mantenir una interlocució directa amb tantes empreses associades i actors vinculats com som capaços, per dissenyar una cartera formativa a mida del qual les empreses veritablement necessiten. Aquesta és la nostra estratègia de valor, i és la síntesi on hem arribat després dels canvis accelerats que s'han produït en els darrers tres anys.

Empresa! Plans de Formació 2023 amb la FEGP...

La nostra darrera proposta, està pensada per ajudar a les empreses associades a millorar la seva competitivitat, sense sorpreses, amb una formació planificada i identificant les àrees empresarials on la Formació pot tenir un efecte palanca superior. Alhora que treballem per augmentar el talent de les persones treballadores a l’empresa:

  1. La FEGP us ajudem a crear el vostre Pla de Formació mitjançant un procés de consultoria lleuger i sense cost pels associats de la mà d’un consultor especialitzat. Això implica:
    1. un suport directe per radiografiar les necessitats empresarials i definir les temàtiques,
    2. però també en la tasca d’identificar les accions formatives necessàries, posant a disposició de l’empresa docents, programes i calendaris ad-hoc...
    3. ...on destaquen els cursos in-company per la seva comoditat operativa i economia d’escala.

2. La FEGP us ajudem en el llançament i gestió operativa del Pla de Formació, la qual cosa inclou també suport al seu finançament:

  1. A través de la Fundae, mecanisme clàssic per tots conegut i que a la FEGP gestionem sense cost pels nostres associats.
  2. A través del Consorci per a la Formació Continuada de Catalunya, el Conforcat, ajudant a les empreses a preparar l’expedient per sol·licitar la subvenció a l’organisme del Pla de Formació.
  3. Els avantatges de cost que els nostres associats obtenen de forma preferent.

Són moltes les empreses associades que s’han decidit a recórrer el camí del Pla de Formació amb la FEGP. Si vols que la teva ho recorri també o si més no vols tenir una conversa d’orientació, només t’has de posar en contacte amb l’Àrea de Formació i Talent de la FEGP i demanar sense compromís ni cost una trobada amb consultor especialista. formacio@fegp.cat

Febrer i Març 2023, els mesos estratègics

L’aparició de les subvencions del Conforcat com un nou mecanisme de finançament de la Formació és una gran notícia per a les empreses catalanes en general i del territori en particular, però ve acompanyada d’una finestra molt estreta per planificar necessitats formatives i elevar la sol·licitud de subvenció a l’organisme.

Efectivament, pràcticament tota l’acció se succeirà en les properes sis setmanes..., donat que les empreses només disposen del mes de març per cursar la seva petició Així, cal aprofitar les properes setmanes per treballar fort en la definició del Pla de Formació per arribar a temps. La concessió de subvencions es produirà l’abril de 2023.

La FEGP més que mai us pot ajudar tant en l’elaboració del Pla de Formació com en la compilació de tots els elements formals que necessitareu per sol·licitar la subvenció.

I per a la resta de l’any... disposem de la Fundae!

 

Tota l’oferta formativa de la FEGP a un clic >> https://bit.ly/Agendaformativa

Més informació a fegp.cat · formacio@fegp.cat · 938106700

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local