ERSM INSURANCE BROKERS

Les assegurances que neixen a Vilanova i la Geltrú

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 23-03-2023

Imatges d'ERSM Insurance Brokers, a Vilanova i la Geltrú.

Imatges d'ERSM Insurance Brokers, a Vilanova i la Geltrú.

La història d'ERSM Insurance Brokers és la història d'una empresa familiar que s'ha aconseguit consolidar com a líder del sector de corredories d'assegurances a Espanya. Fundada els anys 80 a Vilanova i la Geltrú amb el nom de RSM, la companyia ha passat per un procés de professionalització que l’ha portat a ser la primera corredoria independent del país.

ERSM Insurance Brokers és la corredoria insígnia del Grup ERSM, un conjunt de 24 empreses que treballen al sector d'assegurances i altres serveis relacionats. La majoria d'aquestes empreses són corredories d'assegurances, cosa que ha permès al Grup ERSM consolidar-se com un dels actors més grans del sector a Espanya.

La corredoria ofereix una àmplia gamma de serveis d'assegurances personals per a particulars. La companyia té com a objectiu oferir als seus clients la millor protecció per a la seva família i els seus béns, brindant-los la tranquil·litat i la seguretat que necessiten.

Entre els serveis d'assegurances personals que ofereix ERSM Insurance Brokers, hi ha l'assegurança de la llar, de salut, de vida i l'assegurança de cotxe, entre moltes altres. Cadascun d'aquests serveis està dissenyat per adaptar-se a les necessitats i els requeriments específics de cada client, garantint una protecció completa i personalitzada.

A més, també s’ocupen de vetllar per a l’assessorament dels riscos d’empresa. La protecció adequada dels recursos materials, immaterials, humans i financers és una tasca de compliment obligat per a totes les empreses. Per aquest motiu, ERSM Insurance Brokers està especialitzada en la identificació, l'avaluació i el tractament dels riscos, per tal de preservar els actius i el poder de generació de beneficis, minimitzant l'efecte financer de les pèrdues accidentals.

En aquest sentit, la corredoria ofereix una àmplia gamma de serveis d'assegurances per a empreses, incloent assegurances de responsabilitat civil, assegurances de danys materials, assegurances de transport, assegurances de crèdit i caució, entre d'altres. Cadascun d'aquests serveis està dissenyat per ajudar les empreses a protegir els seus actius i la capacitat de generar beneficis, minimitzant els riscos financers i operatius.

En resum, ERSM Insurance Brokers ofereix una àmplia gamma de serveis d'assegurances personals i empresarials, dissenyades per adaptar-se a les necessitats i requeriments específics de cada client. La companyia s'especialitza en la identificació, l'avaluació i el tractament dels riscos, amb l'objectiu de protegir els actius i la capacitat de generació de beneficis dels seus clients, minimitzant l'efecte financer de les pèrdues accidentals.

En definitiva, la història d'ERSM Insurance Brokers és la d'una empresa familiar que ha aconseguit consolidar-se com a líder al sector de corredories d'assegurances al país gràcies a la seva estratègia de creixement sòlid i sostenible, la seva especialització en diferents àrees d'assegurances i la seva àmplia gamma de productes i serveis personalitzats.

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local