CURS 2023/24

Global Connect: L'Acadèmia que transforma l'aprenentatge de l'anglès en una aventura

Sheima Abdelmalek | Vilanova i la Geltrú | 07-09-2023

Global Connect: L'Acadèmia que transforma l'aprenentatge de l'anglès en una aventura. Global Connect

Global Connect: L'Acadèmia que transforma l'aprenentatge de l'anglès en una aventura. Global Connect

Global Connect és l'acadèmia d'anglès que va més enllà del simple ensenyament de l'idioma. Aquí, la missió no només és que els alumnes aprenguin a parlar anglès, sinó que també sigui part natural i fluida de les seves vides.

Un compromís amb la millora contínua

Durant més de 15 anys, Global Connect ha estat compromesa amb l'excel·lència en l'ensenyament de l'anglès. Els mestres estan dedicats a millorar dia a dia i a assegurar-se que cada alumne surti amb un nivell d'anglès que li obri portes a un futur brillant.

Kidspeak: El Fruit d'una Dècada de Treball Dedicat

Kidspeak és el resultat tangible d'una feina ben feta. Va néixer de la pregunta provocadora: "Parles anglès o només l'estudies?"  Aquesta frase va ser la primera campanya publicitària que van llençar per captar l'atenció del públic. Nina, directora de l'acadèmia Global Connect, ens explica que ensenyar als adolescents i als adults és relativament senzill, ja que estan més interessants en mantenir una conversa. No obstant això, què passa amb els més petits? Nina admet que és un repte, però ha trobat la clau: la imaginació. Han creat una classe oberta, plena de creativitat, on cada nen pot brillar. Intenten estimular tots els sentits perquè l'aprenentatge sigui complet.

El mètode dividit en tres parts

- La Part de Speaking: Durant el primer any, els nens aprenen un vocabulari específic. L'any següent, els animen a utilitzar aquest vocabulari en les seves converses entre ells. A això li anomenen la part d'speaking.

- L'Ús de Material Innovador: En la segona part, introdueixen material fresc i emocionant com a tècnica per ampliar l'aprenentatge de l'anglès.

- L'Art del Teatre i els Musicals: La tercera part és una aventura teatral. Reuneixen nens amb el mateix nivell acadèmic, i creen petites històries que representaran. El teatre esdevé en els escenaris d'aprenentatge, on les preposicions i altres aspectes lingüístics prenen vida.

Històries que captiven la imaginació

Les obres de teatre que preparen estan plenes d'emoció i intriga. Imagina uns lladres buscant un lloc per amagar una bomba. Aquesta és només una de les fascinants històries que Nina ens comparteix. S'asseguren que les trames siguin divertides i atractives, perquè els nens mai perdin l'interès.

Un final dignificat: L'actuació per als pares

Al final del curs, els nens mostren un interès renovat. Han de representar l'obra apresa davant dels seus orgullosos pares. Aquesta actuació no només és un moment de glòria, sinó també una prova de com han crescut en confiança i habilitat lingüística.

Nina comprèn que els nens ja passen hores a l'escola i el que desitgen és que, a més d'aprendre, s'ho passin bé. "No volem que percebin les classes d'anglès com una càrrega més, sinó com una oportunitat per créixer i divertir-se."

Amb classes dinàmiques i estimulants, aconsegueixen que els nens no només aprenguin anglès, sinó que gaudeixin del procés. A Global Connect, tenen el compromís d'ajudar a trobar el plaer en l'aprenentatge i la confiança en el parlar. "Junts, construïm un futur més ric i més brillant a través de la comprensió de la llengua anglesa."
 

Global Connect Idiomes
C. Sant Pau 23
Rambla Principal 7
08800 Vilanova i la Geltrú
www.globalconnect.es

 

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local