CONSTRUCCIÓ

OBRAMAT, el magatzem omnicanal expert en la construcció, la reforma i l'aliat perfecte del professional, arriba a Vilanova i la Geltrú

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 20-10-2023

OBRAMAT arriba a Vilanova i la Geltrú

OBRAMAT arriba a Vilanova i la Geltrú

OBRAMAT és el magatzem omnicanal de la construcció i la reforma orientat principalment al sector professional: des de reformistes, lampistes, electricistes, pintors o fusters fins a constructors. El seu objectiu és posar al servei dels seus clients els millors productes del mercat amb un equip de professionals experts que els ofereixen solucions pràctiques així com una excel·lent experiència de compra.

El proper 20 de novembre OBRAMAT inaugurarà un nou magatzem a Vilanova i la Geltrú, ubicat al carrer de l'Acer, 13. Es tracta del magatzem número 35 de la companyia, el cinquè a la província de Barcelona, ​​i el setè a Catalunya.

OBRAMAT reforça al novembre la seva presència a Catalunya de manera notable: a l'obertura del magatzem de Vilanova s'hi sumarà properament el nou magatzem de l'Hospitalet de Llobregat. Aquestes obertures són una mostra de la forta aposta que fa la companyia per la regió, on ja compta amb magatzems a Sant Quirze, Terrassa, Badalona, ​​Sabadell, Tarragona i Lleida.

Per poder oferir la millor i més completa experiència de compra als seus clients, l'horari d'atenció al públic d'OBRAMAT Vilanova i la Geltrú a l'hivern serà ininterrompudament i sempre des de les 7:00 fins a les 21:00 i a l'estiu des de les 7: 00 fins a les 21.30 de dilluns a dissabte, més les obertures autoritzades.

Quatre pilars bàsics, les claus d'èxit d'OBRAMAT

Un Equip Expert: format per més de 6.000 col·laboradors identificats amb els valors de la companyia, compromesos, implicats, competents, coneixedors de les tendències del sector i sobretot usuaris del mateix llenguatge que utilitza el professional per així escoltar-lo, informar-lo, orientar-lo i assessorar-lo.

Els seus clients: la raó de ser de la seva activitat per fer-los guanyar temps i diners a les seves obres i reformes. L'objectiu d'OBRAMAT és fer créixer els autònoms i les petites empreses que el trien cada dia.

Producte: A OBRAMAT hi ha més de 20.000 referències de primeres marques del mercat professional, adaptades a les necessitats actuals. A més, la companyia aposta per una cadena de valor sostenible i respectuosa amb l'entorn i ofereix gammes de productes que contribueixen a la construcció d'habitatges més sostenibles i més responsable amb el medi ambient.

Els proveïdors: el compromís d'OBRAMAT és sempre col·laborar amb proveïdors d'origen local o regional amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament del teixit empresarial i industrial de la zona, així com afavorir-ne el creixement.

Els seus valors

Així, la raó de ser d'OBRAMAT es basa en seguir acompanyant el professional de la construcció i la reforma amb l'absolut compromís d'oferir-los els millors preus del mercat, estoc sempre disponible al magatzem, rapidesa de compra, qualitat professional i un entorn segur.

I tot això gràcies als seus col·laboradors amb una alta qualificació, competència i passió que els converteixen en el cor de la companyia. Amb alt coneixement del negoci saben identificar les necessitats dels clients, involucrant-se en cada projecte i oferint assessorament i orientació per garantir la satisfacció de compra. A OBRAMAT la progressió, motivació i esperit de pertinença del seu equip es tradueix en una passió per la feina ben feta per a tots els seus clients.

Instal·lacions adaptades al professional

OBRAMAT està preparat per rebre el professional de la construcció, les seves instal·lacions estan adaptades per donar un servei integral: pati de materials amb accés directe de vehicles, pàrquing gratuït amb places adaptades per a furgonetes i vehicles voluminosos, caixa de gran volum, caixes ràpides d'autopagament ampli, servei de transport a obra amb transport pesat, etc.

Servei Omnicanal

El seu objectiu és facilitar el servei al professional, ja sigui des del Magatzem o des de qualsevol lloc a tan sols un clic. OBRAMAT està adaptat a les noves realitats pel que compta amb un model de negoci 100% omnicanal pel qual el client pot mantenir tant una relació personal com digital, ja sigui a través del canal professional, Ecommerce, venda telefònica o atenció al client.

Servei de lliurament

Cal destacar que OBRAMAT ha reforçat en aquests darrers anys la seva cadena logística per oferir un servei de lliurament en obra garantit en 24 hores o recollida a Magatzem en 2 hores, cosa que permet als seus clients tenir els productes necessaris en el moment precís en la seva planificació d’obra.

Els transports específics de productes pesants i voluminosos es reparteixen en un termini de 24 hores. El servei de transport es fa de dilluns a divendres entre les 8.00 i les 20.00 hores. Les recollides a Magatzem es realitzen tots els dies de la setmana.

Respecte per l'entorn

OBRAMAT ofereix gammes de productes que contribueixen a la construcció d'habitatges més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. El seu objectiu és contribuir a crear un món construït amb els millors materials i habitatges cada vegada més sostenibles i eficients.

A més, OBRAMAT contribueix a l'economia circular amb iniciatives per reduir la generació de residus i assegurar-se la gestió correcta, prioritzant el reciclatge. Aposta per la implantació d'iniciatives d'eficiència als magatzems i pel consum i la producció d'energies renovables.

 

OBRAMAT
 
Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú
Carrer de L'Acer, 13
08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
 
 

Peu de foto Peu de foto Peu de foto Peu de foto

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local