CENTRE MÈDIC VITHAS GARRAF

Vithas atén més de 63.000 pacients en el seu primer any a Vilanova i la Geltrú

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 09-11-2023

Centre Mèdic Vithas Garraf.

Centre Mèdic Vithas Garraf.

Ubicat al cor de Vilanova i la Geltrú, un dels nuclis urbans i turístics més destacats de la província de Barcelona, el Centre Mèdic Vithas Garraf s'erigeix com un far d'excel·lència i compromís amb la salut a la regió. 

Compromís amb la comunitat de Vilanova i la Geltrú

Després d'un any des de l'adquisició del Grup Mèdic Garraf, el Centre Mèdic Vithas Garraf, el Centre Mèdic Vithas Garraf ha assolit una fita en realitzar 63.336 visites mèdiques. Aquestes xifres són testimoni del repte de consolidar la identitat del Centre Mèdic Vithas Garraf, garantint que la comunitat local pugui experimentar una qualitat assistencial fluida i sense inconvenients.

"Estem al costat dels pacients i les seves famílies, i la nostra missió és oferir una atenció mèdica de primera classe per tenir cura del que més importa: la salut i el benestar de la nostra comunitat", afirma Anna Guiró, directora gerent del Centre Mèdic Vithas Garraf.

 

Centre Mèdic Vithas Garraf

Instal·lacions del Centre Mèdic Vithas Garraf a Vilanova i la Geltrú

 

Integració a la Xarxa d' Atenció Sanitària de Vithas

El Centre Mèdic Vithas Garraf forma part de la xarxa d'atenció sanitària de Vithas a Catalunya, que inclou l'Hospital Vithas Lleida, un altre centre mèdic en aquesta mateixa localitat, i un centre mèdic a la localitat lleidatana de Tàrrega. A més, Vithas està invertint 90 milions d'euros en la construcció del futur Hospital Vithas Barcelona, que obrirà les seves portes el 2025.

Amb 32 especialitats mèdiques, el Centre Mèdic Vithas Garraf està preparat per atendre una àmplia gamma de necessitats de salut. Entre les especialitats s' inclouen medicina general, cardiologia, dermatologia, endocrinologia, ginecologia, fisioteràpia, pediatria, traumatologia i urologia. A més, el centre mèdic compta amb un equip de professionals altament qualificats i compromesos amb l'excel·lència, que treballen dia a dia per establir una relació propera i de confiança amb els pacients.

A nivell de diagnòstic per imatge, el Centre Mèdic Vithas Garraf disposa de radiologia convencional, mamografia, ecografia, ortopantomografia i endoscòpia digestiva. També compta amb un servei d'urgències de nivell bàsic, una unitat dental, serveis d'infermeria i de vacunació.

 

Centre Mèdic Vithas Garraf

Vithas ha participat a la Fira de Novembre

Però més enllà de les instal·lacions i els serveis, el que realment distingeix el Centre Mèdic Vithas Garraf és el seu compromís amb la comunitat local. La salut i el benestar dels pacients és el que motiva cadascun dels professionals del centre mèdic a donar el millor de si mateixos cada dia. El centre mèdic no és només un lloc per rebre atenció mèdica; és un on s'escolta el pacient i la seva família, i se'ls ofereix el millor diagnòstic i tractament possible, basat en les seves necessitats individuals.

El Centre Mèdic Vithas Garraf, reafirmant la seva dedicació per la salut i el benestar de Vilanova i la Geltrú, demostra el seu compromís amb la comunitat local en integrar-se activament a la Fira de Novembre, una tradició destacada de la ciutat. Aquesta participació no només permet als ciutadans familiaritzar-se amb els serveis i l'equip de professionals del centre, sinó que també enforteix els vincles amb la ciutat, reiterant la importància que el centre mèdic atorga a l'excel·lència en l'atenció mèdica i la prioritat que representa la cura dels seus pacients en un ambient acollidor.

 

Sobre Vithas

El grup Vithas està integrat per 20 hospitals i 37 centres mèdics i assistencials distribuïts per 14 províncies. Els 12.600 professionals que conformen Vithas l'han convertit en un dels líders de la sanitat espanyola. A més, el grup integra la Fundación Vithas, Vithas Red Diagnòstica i la central de compres PlazaSalud.

Vithas, recolzada pel grup Goodgrower, fonamenta la seva estratègia corporativa en la qualitat assistencial acreditada, l'experiència pacient, la recerca i la innovació i el compromís social i mediambiental.

Vithas.es

Goodgrower.com

Segueix-nos a: LinkedIn Instagram Facebook X Youtube

 

Centre Mèdic Vithas Garraf

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local