CENTRE MÈDIC

Tractament avançat contra les varius, nou servei d’angiologia i cirurgia vascular a la Clínica CEMO

Sheima Abdelmalek | Vilanova i la Geltrú | 17-11-2023

Descobrint les claus de l'angiologia i la cirurgia vascular: cura avançada per a la salut vascular. CEMO

Descobrint les claus de l'angiologia i la cirurgia vascular: cura avançada per a la salut vascular. CEMO

Des de la clínica CEMO han decidit aportar molt més a l'angiologia i la cirurgia vascular. I és que per a ells s'ha convertit en una disciplina mèdica crucial, liderant l'exploració i tractament dels trastorns vasculars. A la clínica CEMO de Vilanova i la Geltrú, el servei proporcionat per la doctora Marina Hebberecht i el doctor Dennys Corteguera destaca com a iniciador d'un tractament revolucionari per a les varius, un problema que preocupa a moltes persones.

Aquest camp dinàmic no només se centra en les malalties arterials o venoses, sinó que també busca noves maneres d'optimitzar la circulació sanguínia i prevenir complicacions serioses. Amb l'ús d'avanços tecnològics, les tècniques no invasives han obtingut una precisió excepcional, oferint solucions innovadores per a trastorns com les venes varicoses.

Des de tractaments amb làser fins a procediments endovasculars per reparar lesions arterials, la clínica CEMO destaca per oferir solucions cada cop més efectives sense la necessitat d'anar fins a la gran ciutat de Barcelona. Més enllà de les intervencions quirúrgiques, l'angiologia i cirurgia vascular posen un fort èmfasi en l'educació i la prevenció, conscienciant sobre els factors de risc vascular per minimitzar les malalties cardiovasculars.

Els professionals d'aquesta especialitat juguen un paper fonamental en millorar la qualitat de vida dels pacients. La dedicació dels doctors Corteguera i Hebberecht, amb la seva habilitat i coneixement, ofereix noves esperances i oportunitats de cura en la clínica CEMO. La Doctora Hebberecht destaca que aquest nou tractament no només resol les preocupacions estètiques, sinó que també és una peça clau en el manteniment de la salut del sistema vascular, proporcionant una visió centrada en el benestar cardiovascular.

Què és la Cirurgia Vascular?

A la Clínica CEMO, ho veiem com una oportunitat per transformar la teva salut vascular de manera integral. Aquesta especialitat, que abasta des de la diagnosi fins al tractament mèdic i quirúrgic, se centra a millorar la circulació tant arterial com venosa, però sobretot en el tema estètic.
En el món venós, oferim solucions personalitzades per a varius quirúrgiques i estètiques. Les varius ja no són només un problema estètic; a la Clínica CEMO, abordem aquestes preocupacions amb tècniques especialitzades que asseguren la comoditat i satisfacció del pacient.
Pel que fa a la circulació arterial, ens enfrontem a la coneguda "malaltia del vitrall". Introduïm una visió nova i innovadora en el tractament d'aquesta afecció, utilitzant les últimes tecnologies i mètodes mèdics per garantir la teva salut vascular òptima.

Què és la malaltia del vitrall?

La Malaltia del Vitrall és una condició que impacta la qualitat de vida, amb molèsties i dolors a les cames que afecten els pacients, especialment quan caminen. A la Clínica CEMO, estem compromesos amb el teu benestar i oferim un tractament avançat per a aquesta afecció. Aquesta condició sovint afecta aquells que han estat fumadors o han presentat factors de risc com infarts, colesterol alt o diabetis. En el desenvolupament de la malaltia, els pacients experimenten molèsties quan caminen, arribant a un punt on es veuen obligats a aturar-se. Aquesta afectació pot ser un símptoma de problemes circulatoris, especialment en les artèries de les cames. A CEMO, posem a la teva disposició un enfocament integral per al tractament de la Malaltia del Vitrall. Amb les últimes tecnologies i un equip de professionals experimentats, treballem per millorar la teva circulació i alleujar les molèsties. Descobreix la diferència amb el nostre tractament avançat i recupera el teu confort en caminar.

En quina època de l'any es pateix més dolor?

Als professionals de la clínica ens preocupa la teva comoditat i benestar durant tot l'any. Sabies que l'estiu és una època en què moltes persones experimenten molèsties vasculars? Les varius poden aparèixer i agreujar-se amb la calor, impactant la teva qualitat de vida. És per això que et recomanem iniciar el tractament a l'hivern. Aquesta estació brinda l'oportunitat perfecta per abordar aquestes preocupacions sense l'exposició al sol, oferint el temps necessari per a resultats optimitzats. Aprofitant el fred de l'hivern, pots posar en marxa el teu tractament sense la necessitat d'ensenyar les cames i mantenir-les protegides del sol.

En què es basa el nou tractament d'escleroteràpia?

El nou tractament d'escleroteràpia a CEMO representa una avançada solució per a les varius, centrant-se en la seva eficàcia terapèutica i impacte estètic. Aquest procediment innovador consisteix en la injecció d'una espècie d'escuma directament dins de les varius. La fórmula especial d'aquesta escuma té la increïble capacitat de tancar les varius, generant una millora significativa en els símptomes associats, com ara la pesadesa a les cames i la fatiga. A més de proporcionar beneficis terapèutics, destaca per les millores estètiques notables, convertint-lo en una opció atractiva per als pacients que busquen alleujar els malestars i millorar l'aparença de les seves cames. A CEMO, el teu confort i satisfacció són la nostra prioritat. Descobreix com aquest nou tractament revolucionari d'escleroteràpia pot ser la solució perfecta per a tu. Redescobreix la confiança en les teves cames amb la nostra avançada atenció vascular.

Quan es realitza el tractament?

Reconeixem la cronicitat de la malaltia venosa i la seva tendència a generar més varius amb el temps. És per això que destaquem la importància de la consciència i l'acció precautòria en el tractament vascular. Deixar passar el temps pot complicar la situació i incrementar els dolors associats. A la Clínica CEMO, estem aquí per oferir-te una solució avançada que evita arribar al punt de necessitar cirurgia invasiva. El nostre tractament implica una fase inicial amb diverses sessions, seguida d'una etapa de manteniment amb revisions anuals. Aquestes revisions ens permeten avaluar el progrés i determinar si és necessària alguna intervenció addicional.

Desapareixen les varius després del tractament?

Entenem que el procés de les varius és dinàmic i, malgrat les intervencions, és important mantenir una atenció regular per assegurar una vida lliure de molèsties. Les varius no desapareixen completament després del tractament, ja que el cos continua generant nous vasos sanguinis dilatats amb el temps. Amb el nostre tractament d'escleroteràpia, busquem millorar significativament els símptomes, tancant les varius i alleujant molèsties com la pesadesa a les cames. Tot i que el procés pot ser dinàmic, el tractament ofereix un alleujament considerable i millora la qualitat de vida dels pacients. És fonamental mantenir un seguiment regular i estar atent als símptomes recurrents. Estem compromesos amb el teu benestar vascular continuat, proporcionant una atenció integral per assegurar que gaudeixis d'una vida còmoda i activa.

Redescobreix la confiança en les teves cames amb la nostra avançada atenció vascular. La teva salut vascular és la nostra prioritat. A la Clínica CEMO, es treballa incansablement per proporcionar un camí cap a una vida sense molèsties, amb la seguretat i confiança que es mereix. No esperis més per cuidar de les teves cames; deixant acompanyar pel nostre equip d'experts compromesos amb la teva salut vascular.

CLÍNICA CEMO

Rambla Salvador Samà, 83
08800 Vilanova i la Geltrú
938 155 517/ 938 105 835
https://clinicacemo.es/

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local