FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS

Formació contínua al territori amb la FEGP

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 21-02-2024

Formació contínua al territori amb la FEGP. FEGP

Formació contínua al territori amb la FEGP. FEGP

El 2024 ha començat amb una potent oferta formativa, a raó de la interlocució directa de la FEGP amb les empreses associades i altres actors implicats.

Hem dissenyat una cartera formativa a mida de les necessitats actuals de les empreses del Penedès i el Garraf, sobretot tenint en compte, que les empreses puguin actualitzar-se, en l’escenari canviant dels darrers anys.

La capacitat d’adaptació de formació de la FEGP arribar molt més lluny amb els plans de formació, adaptats a la singularitat i necessitats de les empreses del territori, millorant la productivitat, la concentració del talent en el territori, i l’adaptació dels equips a les novetats dels seus sectors.

Plans de Formació 2024 amb la FEGP

Des de la FEGP llancem una proposta formativa pensada per ajudar a les empreses associades a millorar la seva competitivitat. Una formació planificada en calendari i identificant les àrees empresarials on la formació pot tenir un efecte més rentable. Amb l’opció de fomentar la formació contínua per augmentar el talent dels que ja són treballadors de les empreses.

Amb la FEGP podeu crear un Pla de Formació a mida mitjançant un procés de consultoria sense cost pels associats de la mà d’un consultor especialitzat. Això implica:

-suport directe per radiografiar les necessitats empresarials i definir les temàtiques dels cursos,

-identificar les accions formatives necessàries, posant a disposició de l’empresa docents, programes i calendaris ad-hoc...

-cursos in-company per facilitar l’accés a la formació de les empreses associades.

La FEGP us ajudem en el llançament i gestió operativa del Pla de Formació, la qual cosa inclou també suport al seu finançament:

-A través de la Fundae, desde la FEGP ho gestionem sense cost pels nostres associats.

-A través del Consorci per a la Formació Continuada de Catalunya, el Conforcat, ajudant a les empreses a preparar l’expedient per sol·licitar la subvenció a l’organisme del Pla de Formació.

-Els nostres associats obtenen de forma preferent avantatges.

Cada vegada són més les empreses associades que han posat en marxa el seu pla de formació amb la FEGP. Si vols que la teva empresa també tingui el seu pla personalitzat o vols informar-te de la nostra oferta, només t’has de posar en contacte amb l’àrea de formació i talent de la FEGP i demanar sense compromís ni cost una trobada amb un consultor especialista. formacio@fegp.cat

Accedeix a la Formació Subvencionada de la FEGP 

Preparats per invertir en vosaltres mateixos i aprofitar aquesta oportunitat extraordinària?

Exploreu la nostra oferta de cursos subvencionats, seleccioneu aquell que millor s’adeqüi als vostres objectius i inicieu el vostre viatge cap a l’èxit sense haver de preocupar-vos pels costos. 100% gratuït!!

Cursos subvencionats

• Finances per a no financers-Formació subvencionada 
• Gestió de projectes-Formació subvencionada 
• Excel Nivell intermedi-Formació subvencionada
• Excel nivell avançat-Formació subvencionada 
• Intel·ligència artificial generativa – Aplicació pràctica per a empreses i professionals. 
• English communication per a professionals

Sessions formatives

• Igualtat de gènere a les empreses. Deures i obligacions.
• Protocols per a prevenir i abordar l’assetjament sexual i per raó de sexe
. Postgrau de Transformació Digital per a Directius

https://fegp.cat/formacio/agenda-formativa/

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local