AEFE

Lycée Français BEL AIR, més de 30 anys d'escola internacional, plurilingüe i intercultural

Redacció | Sant Pere de Ribes | 21-02-2024

Lycée Français BEL AIR és una institució amb més de 30 anys d'història, que es destaca pel seu enfocament internacional, plurilingüe i intercultural, basat en sòlids valors com la tolerància, el respecte a les normes socials, l'empatia, el sentit de l'esforç i la solidaritat.

La nostra institució ofereix una educació completa des dels 3 fins als 18 anys en instal·lacions modernes i renovades, que inclouen comoditats com una piscina climatitzada, un teatre, diverses biblioteques, dos laboratoris de ciències (biologia, física i química), dues sales d'informàtica, més de 4 patis completament equipats amb zones multiesportives, entre d'altres.

Formem part com a centre associat a la AEFE (Agència d'Educació Francesa a l'Estranger) que pertany a la xarxa d'establiments francesos en la zona Ibèrica. Formem part d'una xarxa de 580 instituts francesos a tot el món. Així mateix, estem oficialment reconeguts i homologats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i per la Generalitat de Catalunya, i inscrits en el Registre de Centres Estrangers.

 

Des dels 3 anys, acollim als nostres nens amb calidesa i atenció, adaptant l'aprenentatge als seus ritmes individuals. La nostra pedagogia es basa en els valors de l'educació francesa, que es tradueixen en alts estàndards acadèmics i una excel·lent preparació per a l'educació superior a Espanya, França i altres llocs del món. Fomentem un enfocament humanista que promou la diversitat de les cultures i l'enriquiment mutu, la capacitat de debatre, argumentar i expressar-se amb fluidesa, promovent així el seu desenvolupament personal. Gràcies a la pedagogia de projectes, els nostres alumnes aprenen a treballar en equip, proposar solucions i convertir-se en protagonistes de la seva formació. La manipulació i experimentació científica assumeixen un rol transcendental en el nostre ensenyament, amb grups reduïts en els nostres laboratoris de biologia, ciències físiques i tecnologia.

El nostre centre té un enfocament local i global al mateix temps, ja que oferim l'ensenyament de diversos idiomes des dels 3 anys: francès, anglès, espanyol i català, tots avalats per certificacions oficials.

 

El Batxillerat Francès, també conegut com el "Baccalauréat", és reconegut a nivell europeu pel seu rigor acadèmic i el seu prestigi internacional. Aquest títol obre les portes a una àmplia gamma d'oportunitats educatives en tot el continent, permetent als graduats accedir a universitats i programes d'estudi a Europa i més enllà.

A més, organitzem programes d'intercanvi internacional sota la supervisió de la AEFE (Agència per a l'Ensenyament del Francès a l'Estranger).

Els convidem cordialment a visitar les nostres instal·lacions en qualsevol moment de l'any.

 

Lycée Français Bel Air: l'elecció de l'experiència i de la qualitat per a l'educació dels seus fills i filles.

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local