NODE GARRAF

Garraf al món: Ampliant mercats

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 26-04-2024

Per impulsar la dinamització econòmica al Garraf i generar noves oportunitats de negoci, Node Garraf ha donat vida a

Per impulsar la dinamització econòmica al Garraf i generar noves oportunitats de negoci, Node Garraf ha donat vida a "Garraf al món". Node Garraf

Amb el propòsit d'impulsar la dinamització econòmica al Garraf i generar noves oportunitats de negoci, l'Agència Node Garraf ha donat vida a "Garraf al Món". Aquest esdeveniment va reunir representants d'empreses del Garraf amb els seus homòlegs de la Confederação Empresarial do Alto Minho (CEVAL) de Portugal, en unes jornades intenses i enriquidores.

Del 10 al 12 d'abril, una delegació de CEVAL va desembarcar al Garraf amb l'objectiu de sondejar les possibilitats de col·laboració en diversos sectors, des de l'agroalimentari fins al tecnològic. A través d'un programa dissenyat per Node Garraf, amb reunions amb directius i visites a diferents empreses emblemàtiques del Garraf.

10 d'abril

Benvinguda institucional i recepció de la comitiva d’empreses portugueses.
Visita al Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges.
Tast de vins i trobada empresarial.
Visita guiada pels indrets emblemàtics de Sitges.


11 d'abril

Benvinguda institucional i recepció de la comitiva d’empreses portugueses.
Visita a Neàpolis i trobada empresarial amb reunions de treball.
Trobada amb els representants de la FEGP i de Cambra

12 d'abril

Benvinguda institucional i recepció de la comitiva d’empreses portugueses.
Visita al Centre d’Interpretació dels Indians
Visita a AKO i trobada empresarial.

Una immersió en l'excel·lència empresarial del Garraf

Les jornades van oferir una mirada privilegiada a alguns dels punts forts del Garraf, com el Centre d'Interpretació de la Malvasia a Sitges, Neàpolis a Vilanova i la Geltrú, i les innovadores instal·lacions d'AKO a Sant Pere de Ribes. Des de presentacions fins a sessions de networking, els participants van ser testimoni de l'excel·lència empresarial i la innovació que defineixen el Garraf. "Garraf al Món" no només va ser una trobada empresarial; va ser una declaració de compromís amb la col·laboració i el creixement econòmic sostenible. En un món cada cop més connectat, el Garraf i l'Alto Minho s'uneixen per forjar un futur empresarial conjunt de la mà de Node Garraf.

 

Sobre Node Garraf

NODE Garraf, Agència de Desenvolupament Econòmic, és l’eina executiva per dur a terme les estratègies compartides destinades a fer del Garraf una comarca atractiva per a totes aquelles activitats empresarials que generin ocupació i riquesa. Amb un enfocament clar cap a la generació d’activitat econòmica i la creació d’ocupació, NODE Garraf treballa per ressaltar els actius i avantatges de la comarca, afavorir la continuïtat de les empreses locals i captar inversions i nous recursos.

 

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local