PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

Olivella treballa en el Pla Local d’Educació per enfocar les necessitats educatives del municipi de manera àmplia i transversal

Redacció | Olivella | 04-03-2022

Institut escola El Morsell. Eix

Institut escola El Morsell. Eix

Olivella encara la recta final del curs escolar amb un gran projecte sobre la taula: la redacció d'un Pla Local d'Educació que es treballarà de forma transversal amb els agents socials i la comunitat educativa local. I és que aquest curs s'han posat les bases del projecte educatiu de futur d'Olivella amb l'estrena de l'institut escola El Morsell, una aposta clau per a la cohesió social del territori. I és que amb la possibilitat d'oferir estudis secundaris al mateix municipi, el jovent d'Olivella podrà interactuar de forma més activa, establint nous lligams i obrint noves possibilitats.

En aquest sentit, des del consistori es reclama a la Generalitat que compleixi amb els terminis de les obres de construcció del nou equipament a La Crivillera, ja que l'Ajuntament ha complert amb els compromisos per posar en marxa el primer curs de l'institut (ha invertit 200.000 euros en l'obra), però cal que el departament es posi al dia per evitar col·lapses en el proper curs. Els projectes educatius dels Instituts-Escola tenen com a principal valor afegit el fet de ser un model educatiu integrat, que reuneix totes les etapes educatives entre els 3 i els 16 anys.
 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!