UBICACIÓ PRIVILEGIADA DAVANT DEL MAR

La Daurada ofereix Business Class, una nova proposta de dinars de negocis empresarials

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 11-03-2022

La Daurada Business Class. La Daurada

La Daurada Business Class. La Daurada

La Daurada Group ha posat en marxa Business Class, una nova proposta que el restaurant adreça al teixit empresarial del territori del Gran Penedès, per tal que els i les professionals gaudeixin d’un dinar de negocis gratificant i de qualitat en un entorn únic amb vistes al mar, un ambient relaxat i una ubicació privilegiada.

El director de Comunicació de La Daurada, Orlando Palacios, ha explicat a l’Eix Diari que “el concepte Business Class s’aplica a les reunions de caràcter professional i als dinars de feina. La Daurada ofereix a l’empresari, l’empresària i al freelance del territori i d’altres comarques la possibilitat d’eixamplar l’experiència de les negociacions professionals en un entorn únic i en un ambient relaxat”.

La Daurada disposa d’uns nous espais confortables i polivalents que responen a tots els requisits necessaris durant la reunió. Diuen els experts que a l’hora d’organitzar un dinar de feina, l’amfitrió ha de fer prèviament una bona elecció del restaurant perquè pot ser decisiva per generar una actitud positiva que afavoreixen els objectius de la trobada. Prenen especial rellevància que l’establiment ofereixi una atenció personalitzada, un servei de qualitat i la privacitat suficient per tractar temes confidencials. Uns altres aspectes determinants són la localització de l’espai, la facilitat d’accés i la disponibilitat d’una zona d’aparcament i La Daurada té tots aquests factors”, ha dit Palacios.

En què consisteix el concepte Business Class?
El concepte de Business Class és la fusió entre el servei de restauració, els meetings i el coworking per a completar la nostra oferta gastronòmica de cuina mediterrània amb serveis de suport a l’empresa, i perquè l’experiència en aquestes reunions de treball, que tenen com a escenari principal la sobretaula, sigui òptima en tots els sentits.

Volem reivindicar els dinars de negoci i fer-ho d’una manera singular en el marc que ens trobem, davant del mar i crear una atmosfera ideal perquè aquella reunió sigui en les millors condicions i aconsegueixi èxit. És un servei de dilluns a divendres en horari de migdia.

Com a amfitrió decideixes un espai perquè aquella reunió sigui un èxit i tingui unes certes condicions i La Daurada compleix amb els requisits, una bona accessibilitat, unes instal·lacions amb aparcament idoni i l’entorn que convida  que aquell dinar sigui una experiència gratificant.

Des de quan oferiu aquest servei d’empresa?
Els dinars de negoci es fan des de sempre, però el concepte Business Class ho hem implementat fa dues setmanes. Al mes de gener vam tancar per vacances i aprofitar per fer millores de les instal·lacions i de tots els espais, per condicionar-lo al concepte de Business Class, perquè reunís totes les condicions òptimes per poder-lo aconseguir i que els i les comensals poguessin gaudir de l’experiència amb la màxima comoditat, motivació i exactitud.

Quines característiques diferencials i espais disposa el restaurant de La Daurada?
La Daurada té una ubicació privilegiada, estem davant del mar, amb vistes a la façana marítima de Vilanova i la Geltrú perquè les persones gaudeixin d’un dinar en un ambient especial i relaxat.

Tenim unes instal·lacions àmplies i diàfans. Els i les comensals disposen d’uns nous espais confortables i polivalents que responen a tots els requisits necessaris durant la reunió. A més del restaurant, proporcionem espais més íntims per continuar la trobada de negocis. Hem creat una nova zona lounge, habilitada com espai de treball pels professionals que precisen connectar-se amb el seu portàtil. En aquesta ubicació poden fer videoconferències, respondre e-mails o fer servir el nostre projector i pantalla per reproduir qualsevol presentació. A més, en el cas que una empresa necessites tenir més intimitat es duria a terme en una estança més privada. Els espais es poden adaptar a les circumstàncies de cada grup de professionals. També tenen la possibilitat de relaxar-se en el mirador, el balcó que està a l’exterior del restaurant i de la terrassa.

Proporcionem facilitats per treballar amb connexió Wi-Fi, gràcies al suport del nostre partner tecnològic local ADQA. També disposem d’un pàrquing gran i gratuït, que facilita l’arribada de tothom.

Quin tipus de clientela us interessa potenciar amb aquest servei?
Som un espai obert a tota mena de públic, tenim una clientela consolidada que són aquelles persones que venen a dinar i sopar de dilluns a diumenge amb la família, parella i amistats. Però en aquest servei (Business Class) ens volem posicionar pensant concretament en els empresaris, les empresàries, el freelance i altres professionals que necessiten un espai per fer dinars de negocis i volem que tinguin a La Daurada com a referència per fer-ho.

Pensem que com és un servei especialment aplicat de dilluns a divendres ha de ser clientela del nostre territori del Gran Penedès, de tot el teixit empresarial i també industrial. Per exemple, considerem que el món dels comercials, necessiten un espai com aquest on oferim uns serveis de qualitat i accessibles a les seves preferències laborals. Des de fa temps, majoritàriament el perfil de professionals que venen entre setmana al nostre restaurant són de diversos sectors que volen gaudir d’un dinar de treball amb els seus clients, proveïdors o equips. Amb el Business Class ho volem potenciar molt més.

Amb el poc temps que portem donant a conèixer el servei estem tenint consultes i trucades de reserva i això ens ve a dir que de moment està tenint un bon acolliment.


Principalment, per què heu introduït aquest servei i què voleu aconseguir?
Sobretot perquè el teixit empresarial i professional que tenim al territori del Gran Penedès disposi de facilitats per tenir aquest tipus de dinars de negocis en un ambient gratificant com disposa La Daurada.

Volem potenciar el nostre restaurant i convertir-nos en un espai de referència on els empresaris, les empresàries i professionals ens triïn davant de tanta oferta, vinguin a obrir la ment d’una manera relaxada a les nostres instal·lacions i tinguin en compte a La Daurada com un lloc per fer trobades de negocis i coworking, concepte que ha anat transformant les maneres de treballar de les persones i el model de les reunions. En el Business Class impliquem aquests conceptes de coworking i meetings. D’aquesta manera, pretenem estar en el circuit de restaurants del territori.

Aquest servei és una estratègia més per sortir de la crisi que ha comportat la pandèmia?
La pandèmia en tots els àmbits tant empresarials com socials ens ha ensenyat que les coses es poden fer d’una altra manera i ens hem de reinventar. Per exemple, ens ha fet veure que l’oci diürn moltes vegades va per davant del nocturn, perquè el dia té més hores i per aquesta raó les relacions socials es poden viure més temps. Sempre hem treballat molt l’espai de dia perquè tenim unes grans instal·lacions que ens ho permet, però des de la crisi sanitària ho treballem encara més.

Probablement, el Business Class sí que sorgeix com una nova proposta, però també hem constatat que disposem d’uns espais confortables i una oferta gastronòmica de qualitat que per les empreses és atractiva i ho hem d’aprofitar i aquesta estratègia potencia l’oci diürn.

A més, La Daurada és un referent del sector com un espai per desenvolupar un esdeveniment corporatiu (MICE).


De què tracta el servei MICE i en quin moment es troba?
Els esdeveniments corporatius (MICE), la destinació de turisme per a les empreses, ho portem treballant des d’abans de la pandèmia, fins i tot amb nivell internacional. Hem col·laborat amb empreses multinacionals que han presentat els seus productes i serveis en les nostres instal·lacions, com Hyundai, Nissan, DAF, Microsoft, Olympus, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova, entre altres.

En el terme de la pandèmia, el turisme de congressos i reunions i els esdeveniments corporatius (MICE), ha sigut un dels sectors que més ha patit la crisi, ha estat aturat. Durant tot aquest temps, s’ha registrat un descens de l’activitat que supera el 70%. La bona notícia és que la reactivació ha començat gràcies a la bona evolució de la vacunació i als protocols de la Covid-19. Després de dos anys tant en el sector d’hostaleria, d’oci, música o la cultura en general, considerem que les persones hem fet un canvi de pensament i volem gaudir més del dia que de la nit. Per aquesta raó, volem potenciar també aquest tipus d’activitat i donar a conèixer als empresaris del territori que a La Daurada hi poden dur a terme diversos esdeveniments en un espai gran i adaptable, ja que compta amb una superfície de 10.000 metres quadrats apropiada per a actes de grans formats.

A mesura que el sector del MICE va recuperant normalitat es reprèn la imatge internacional del nostre país com a destinació segura. Ruth Celma, event manager de La Daurada, ha realitzat accions de networking assistint en representació de la companyia al MIS Internacional de Sevilla, una de les primeres fires realitzades en aquest recent camí de recuperació.

La Daurada també destaca pel turisme Bleisure (Business and Leisure) que combina el viatge de negocis amb l’oci.

Com els esdeveniments digitals i híbrids durant la pandèmia van resultar una opció viable i d’èxit pel sector empresarial, aquests formats obren noves expectatives per tal d’apropar-nos a més persones i aconseguir la seva fidelització.

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!