ORDENACIÓ TURÍSTICA

El Penedès Marítim vol regular l'oferta de lloguers turístics

Cubelles i Cunit posaran en marxa, en breu, una campanya informativa per tal de promoure la inscripció d’aquests habitatges

Redacció Cunit 24-02-2014 12:34 Lectures 1021

Arxivat a:

Ajuntament de Cunit. El Penedès Marítim vol regular l'oferta de lloguers turístics

Ajuntament de Cunit. El Penedès Marítim vol regular l'oferta de lloguers turístics

L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, de forma conjunta amb la regidoria de Turisme de Cubelles i la Subdirecció General d’Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya, van mantenir ahir una trobada amb l’objectiu de posar en coneixement la nova normativa d’habitatges d’ús turístic.

Jaume Casañas, regidor de Turisme de Cunit, Anna Martinez, regidora de Turisme de Cubelles i Joan Abad, Subdirector General d’Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya han posat sobre la taula aquesta nova normativa i com es difondrà entre els propietaris que lloguen els seus habitatges amb caràcter temporal.

Tant Cunit com Cubelles disposen de nombrosos habitatges d’aquest tipus que fins ara no estaven regulats. Els dos Consistoris posaran en marxa, en breu, una campanya informativa per tal de promoure la inscripció d’aquests habitatges als Ajuntaments per tal d’obtenir, posteriorment, la corresponent inscripció al Registre de Catalunya.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No