Flash

Tornen a cremar tres contenidors de brossa i un turisme aquest cap de setmana a Vilanova

EL PUNT 08-04-2003 7:31 Lectures 622

Arxivat a:


Un altre cap de setmana el foc ha estat el protagonista de la crònica de successos de la comarca del Garraf, i concretament de Vilanova i la Geltrú, on novament s'han cremat en 24 hores tres contenidors de brossa i de reciclatge i un vehicle. D'aquest últim encara no s'han pogut determinar les causes de l'incendi que va calcinar totalment el turisme, que podria haver estat simplement per un curtcircuit a dins del vehicle, un Peugeot 306. El foc es va declarar a la mitjanit de dissabte al costat de l'escola Cossetània.
El primer contenidor d'aquest cap de setmana es va incendiar a plena llum del dia, a dos quarts de vuit del vespre, al barri de Mar. Es tractava d'un contenidor de paper i cartró que hi havia entre els carrers Àncora i Balears. Va ser necessària la intervenció d'una dotació dels bombers de Vilanova durant mitja hora per extingir l'incendi. L'altre contenidor va cremar a tres quarts de cinc de la matinada, al carrer de la Torre d'Enveja, a l'altrua del carrer Bruch. Segons fonts dels bombers, les flames van afectar també un vehicle que hi havia estacionat al costat, de la marca Peugeot, del qual es va cremar el mirall retrovisor dret.
Els bombers van haver d'actuar novament a tres quarts de vuit del vespre de diumenge, al carrer de l'Anoia -al costat de la fàbrica Pirelli- per un nou incendi d'un altre contenidor.
Només a la comarca del Garraf, el cap de setmana passat es van cremar quatre contenidors més, a Vilanova i la Geltrú, i dos vehicles, un d'ells, que havia estat robat, segons va explicar la policia local.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No