Dia de la Dona

Carlota Pi i Astrid Barqué protagonitzaran la Trobada anual de Dones d'Empresa

L’Hotel Estela acull divendres la trobada anual de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf

Redacció Sitges 04-03-2015 13:46 Lectures 3162
EIX. Carlota Pi i Astrid Barqué

EIX. Carlota Pi i Astrid Barqué

El proper divendres, a les 20h, a l’Hotel Estela, a Sitges, tindrà lloc la trobada anual de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf. Enguany, Carla Sanmartín, locutora de Ràdio Vilafranca, serà la conductora de l'acte que comptarà amb dues ponències experiencials de primer nivell: Carlota Pi, sòcia fundadora d'HolaLuz, i Astrid Barqué, creadora de Vitampleni.

Carlota Pi és enginyera Industrial (ESTEIB- UPC) i EMBA a IESE. Va treballar a Alemanya i als Estats Units en diferents graons de la cadena de valor de l’electricitat: des de la generació fins a la comercialització (RWE). És professora de la Universitat de Barcelona sobre mercats energètics. El novembre de 2010, juntament amb Oriol Vila i Ferran Nogué funden HolaLuz.com.

Astrid Barqué, diplomada en Educació Física i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Ramon Llull. Postgraduada en Educació Familiar i Matrimoni per la Universitat Internacional de Catalunya. Professora de la Universitat de Vic en el postgrau d’equitació terapèutica i a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Uneix les seves dues passions, la cuina i l’esport, en un projecte professional propi anomenat Vitampleni on a més d’alimentació desenvolupa altres projectes relacionats amb l’esport i la qualitat de vida.

El guió de la 8a Trobada d’empresàries i directives del Penedès Garraf també comptarà amb el reconeixement Dones d’Empresa a la Trajectòria Professional d’una emprenedora del nostre entorn més proper. La sorpresa es desvetllarà en el decurs del sopar.

L'acte, que compta amb el patrocini de Vilamòbil, reunirà un centenar de persones amb ganes de fer negoci i conèixer experiències. Per assistir-hi només cal confirmar assistència al  canals de l’ADEG, al telèfon 902 106 700 o bé a www.donesdempresa.cat.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament