Dia de la Dona

Carlota Pi i Astrid Barqué protagonitzaran la Trobada anual de Dones d'Empresa

L’Hotel Estela acull divendres la trobada anual de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf

Redacció Sitges 04-03-2015 13:46 Lectures 3026
EIX. Carlota Pi i Astrid Barqué

EIX. Carlota Pi i Astrid Barqué

El proper divendres, a les 20h, a l’Hotel Estela, a Sitges, tindrà lloc la trobada anual de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf. Enguany, Carla Sanmartín, locutora de Ràdio Vilafranca, serà la conductora de l'acte que comptarà amb dues ponències experiencials de primer nivell: Carlota Pi, sòcia fundadora d'HolaLuz, i Astrid Barqué, creadora de Vitampleni.

Carlota Pi és enginyera Industrial (ESTEIB- UPC) i EMBA a IESE. Va treballar a Alemanya i als Estats Units en diferents graons de la cadena de valor de l’electricitat: des de la generació fins a la comercialització (RWE). És professora de la Universitat de Barcelona sobre mercats energètics. El novembre de 2010, juntament amb Oriol Vila i Ferran Nogué funden HolaLuz.com.

Astrid Barqué, diplomada en Educació Física i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Ramon Llull. Postgraduada en Educació Familiar i Matrimoni per la Universitat Internacional de Catalunya. Professora de la Universitat de Vic en el postgrau d’equitació terapèutica i a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Uneix les seves dues passions, la cuina i l’esport, en un projecte professional propi anomenat Vitampleni on a més d’alimentació desenvolupa altres projectes relacionats amb l’esport i la qualitat de vida.

El guió de la 8a Trobada d’empresàries i directives del Penedès Garraf també comptarà amb el reconeixement Dones d’Empresa a la Trajectòria Professional d’una emprenedora del nostre entorn més proper. La sorpresa es desvetllarà en el decurs del sopar.

L'acte, que compta amb el patrocini de Vilamòbil, reunirà un centenar de persones amb ganes de fer negoci i conèixer experiències. Per assistir-hi només cal confirmar assistència al  canals de l’ADEG, al telèfon 902 106 700 o bé a www.donesdempresa.cat.


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No