Servei d'Ocupació de Catalunya

L'Ajuntament de Vilanova contractarà 26 persones a través del programa de treball i formació

A principis de novembre es farà la selecció dels candidats, que començaran a treballar a partir de mitjans del mateix mes

L'Ajuntament de Vilanova contractarà 26 persones a través del programa de treball i formació. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova contractarà 26 persones a través del programa de treball i formació. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú contractarà 26 persones gràcies a la subvenció de 230.150 euros que atorga el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) mitjançant el Programa Treball i Formació.

Aquesta modalitat permet la contractació de persones que actualment es troben a l'atur i no reben cap tipus de prestació econòmica, per dur a terme projectes encaminats a desenvolupar tasques de caràcter públic i social, exclusivament de competència local, durant un període de sis mesos.

A principis del mes vinent es realitzarà la selecció dels candidats i candidates, els quals han estat preseleccionats directament des del SOC, de manera que podran començar a treballar a mitjans de novembre. Les persones seleccionades prioritàriament seran majors de 30 anys i han exhaurit totes les prestacions. Estaran treballant amb contracte laboral remunerat i rebran formació obligatòria de 80 a 120 hores a l'IMET, encaminada a obtenir un certificat de professionalitat.

Aquest no és el primer cop que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú contracta personal a través d'aquest programa. L'any passat van ser 21 les persones que van accedir a un contracte laboral i a una formació. Enguany els programes tenen per objectiu millorar l'atenció ciutadana de manera directa i indirecta. Per aquest motiu el perfil professional contempla la contractació d'11 auxiliars administratius i 15 contractes per a personal d'ofici pel Servei de la Brigada Municipal.

Aquestes subvencions estan finançades per Ministerio de Empleo i Seguridad Social mitjançant la conferencia sectorial d'ocupació i assumptes laborals, amb càrrec als pressupostos generals de l'Estat. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!