Quarta edició

La Nit de Turisme i Comerç dóna el tret de sortida a la targeta de fidelització Hola Vilanova

El restaurant Marejol acull més de 150 persones en l'edició més multitudinària

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-11-2015 19:04 Lectures 2005
La quarta Nit de Turisme i Comerç al restaurant Marejol. EIX

La quarta Nit de Turisme i Comerç al restaurant Marejol. EIX

La quarta edició de la Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú va servir de marc per a presentar Hola Vilanova. Es tracta d'una nova eina de promoció de ciutat i de fidelització de clients que consisteix en una targeta d'acumulació de punts relacionada amb un web i una aplicació per a dispositius mòbils que permetrà desenvolupar la ciutat de manera global com a destinació turística. Aquesta nova eina va ser presentada per Xavier Arrojo, gerent de Viu Comerç, i per Juan Manuel Gallego, gerent de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú. Arrojo va explicar que els treballs de desenvolupament d'Hola Vilanova ja estan molt avançats i que es presentarà durant la campanya de Nadal. Aquesta eina de promoció i fidelització permetrà als vilanovins i vilanovines, al turista, o al visitant ocasional, poder gaudir de tota l'oferta de la ciutat. A través d'aquesta targeta, aplicació mòbil i web, es podran acumular punts a qualsevol establiment adherit ja sigui comercial, de restauració, de serveis o cultural, i intercanviar-los de manera global a la ciutat. L'Aplicació, a més, permetrà planificar el viatge i l'estada a Vilanova. Tant Viu Comerç com Estació Nàutica destaquen que per primera vegada es visualitzarà un profund treball de transversalitat que permetrà als usuaris poder usar una àmplia gama de serveis, i intercanviar aquest punts obtinguts. Aquesta experiència ja està sent observada per altres destinacions turístiques que han mostrat molt interès per la seva funcionalitat.

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú va acollir més de 150 persones en l'edició més multitudinària de la nit de Turisme i Comerç. La rellevància d'aquest esdeveniment també va venir marcada per la nombrosa representació institucional que va estar encapçalada pel conseller en funcions d'Empresa i Ocupació del govern de Catalunya, Felip Puig; per Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens; el Director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa; el diputat de CiU a les Corts Generals, Carles Campuzano; i la subdirectora general de Comerç, Montserrat Gallardo. La Delegació vilanovina va estar encapçalada per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el regidor de Promoció Econòmica i Projecció Exterior, Gerard Figueras, el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Juan Luis Ruiz; el president del Gremi d'Hostaleria, Jaume Martí, el president de Menja't Vilanova, Carlos Alcover; la presidenta de Viu Comerç, Montserrat Andreu; el president de l'Estació Nàutica, Carlos Díaz; i el secretari general de l'ADEPG, Isidre Also.

L'acte, que va ser presentat i conduit pel periodista vilanoví, Adrià Galà, el va obrir el regidor Gerard Figueras que va voler posar èmfasi en el fet que el sector del turisme i el comerç ha estat el que durant 2015 ha generat més ocupació. "Sempre hem tingut el debat de que si Vilanova i la Geltrú havia de ser turística o industrial Nosaltres estem apostant per les dues coses. Estem apostant per la diversificació i per la potenciació de tots els sectors. Tot i que l'atur segueix sent molt alt, al voltant del 15%, ja hem aconseguit baixar del 17% i cal destacar que des d'on s'han generat més llocs de treball ha estat des del comerç, el turisme i les empreses relacionades amb els serveis."

Com ja es tradicional, al final del sopar, es va fer el lliurament de diferents diplomes i premis de reconeixement a les tasques de les empreses turístiques o comercials. Quan a la Innovació els finalistes van ser Gelats Llorens i Be Happy mentre que el premi se'l va endur Cannelonia. El premi a la Trajectòria va ser per a Roc Roi, amb la Joieria Maestre i el Restaurant Can Gatell com a finalistes. El premi a la Comunicació va anar a parar a Aqua Sports Club, amb nominacions per al restaurant Pepa Jaleo i el Portal d'en Roc. El premi a la Promoció de la ciutat el va recollir la Pastisseria Blanch amb La Daurada Beach Cub i el restaurant La Farmàcia com a finalistes. La menció especial de la Nit va anar a parar a mans del Càmping Vilanova Park pels seus més de 30 anys de trajectòria a la ciutat.

L'acte es va cloure amb les intervencions de l'alcaldessa Neus Lloveras i el conseller Felip Puig. Neus Lloveras va voler felicitar a tots els guardonats d'enguany però sobretot a tots els gremis i associacions presents "per la vostra gran capacitat de col·laboració i per la sort que tenim a la ciutat de poder comptar amb un motor econòmic com està sent el turisme i el comerç. Com a administració estem a la vostra disposició. Aquest és un dels nostres reptes, seguir col·laborant i posar-vos les coses fàcils. També crec que cal una major entesa entre les ciutats i els agents que tenim a la comarca, i en aquest sentit hi treballarem amb moltes ganes." Per la seva banda el conseller va afirmar que "estem en condicions de superar la crisis però això en pot comportar un doble esforç perquè ens hem d'adaptar a un nou model econòmic i a un nou model de consum que haurem de començar a incorporar. Això requereix molt esforç i cal reconèixer aquesta feina com aquesta nit hem fet." 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No