Consumidors en Acció

Facua porta als tribunals la nova pujada de tarifes de Movistar Fusión

L'associació amplia la demanda col·lectiva contra la multinacional, que ara ha anunciat un augment de tres euros a la factura mensual de 4 milions de clients

Facua-Consumidors en Acció ha portat als tribunals la nova pujada de tarifes de Movistar Fusión després que Telefónica hagi anunciat un altre augment de tres euros a la factura mensual de 4 milions de clients. L'associació de consumidors ha presentat un escrit d'ampliació al Jutjat Mercantil número 8 de Madrid, que ja tramita la demanda col·lectiva de Facua interposada per la pujada de 5 euros mensuals de la Movistar Fusión que la companyia telefònica va començar aplicar el passat maig del 2015. Segons Consumidors en Acció, es tracta de la demanda col·lectiva amb el major nombre d'afectats interposada a l'Estat per frau d'una companyia de telecomunicacions. Facua representa a més de 4.000 clients en una causa que té com a objectiu "el retorn dels diners" i l'anul·lació de les dues pujades de tarifes.

Consumidors en Acció recorda que Telefónica va llançar l'any 2012 les tarifes de Movistar Fusión amb un compromís en la seva publicitat i informació comercial "de mantenir-les per sempre", una promesa amb valor contractual. A la demanda, Facua també exercita una acció de cessament de la "conducta deslleial" i de prohibició de la seva "reiteració futura" per tal que Telefónica paralitzi la pujada. Així mateix, planteja també una acció que permeti retornar als consumidors les quantitats cobrades de més com a conseqüència de l'augment de tarifes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!