PERÍODE DE LICITACIÓ

Sant Pere de Ribes vol rellançar el mercat de La Sínia i omplir les parades buides

Es redueix un 90% el cànon anual, que es podrà pagar de forma fraccionada, i s'ofereixen tres models de licitació a 10, 18 i 25 anys

Redacció Sant Pere de Ribes 16-05-2016 11:27 Lectures 4958
Mercat Municipal La Sínia . Ajt Sant Pere de Ribes

Mercat Municipal La Sínia . Ajt Sant Pere de Ribes

El Pla de Reactivació del Mercat Municipal La Sínia continua endavant i ja s’ha obert el període de licitació de les parades i locals disponibles. Després que el Ple del passat mes de març aprovés la proposta del govern local de canviar el reglament d’adjudicació d’espais per mirar que s’ocupin el més aviat possible les 10 parades i 2 locals que ara mateix es troben buits, des del passat 6 de maig, i fins al proper 6 de juny, està obert el període per presentar les sol·licituds i projectes per poder optar a una d’aquestes parades o als locals disponibles. Les condicions per participar-hi es poden consultar a l’apartat de “Contractació pública” o al “Perfil del contractant” de la Seu electrònica en el web municipal (www.santperederibes.cat).

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha explicat que “hem pres una sèrie de mesures per facilitar la incorporació i, per tant, l’obertura de parades i locals per part de persones ’emprenedores i d’empreses que hi estiguin interessats i que tinguin una marca reconeguda per tal que puguin fer de motor en aquest espai”.

Algunes d’aquestes mesures les ha detallat el regidor de Comerç de les Roquetes, Adrià Solà, i són “la reducció del 90% del cànon anual; els 3 models de licitació que hem afegit a 10, 18 i 25 anys (abans tots eren a 25 anys), i hem inclòs el pagament fraccionat tant del cànon anual com del d’adjudicació”. Així, tant la quota final del cànon anual, que queda ara en 485 euros a l’any, com la del cànon d’adjudicació, uns 8.000 euros depenent del model de licitació que s’esculli, es podran pagar de manera fraccionada. El regidor ha afegit a més que “l’Ajuntament té una partida de 22.700 euros que servirien per a l’adequació interna de les parades”.

Per facilitar els tràmits, l’Ajuntament recorda que el Servei d’Assessorament a l’Emprenedor resta a disposició de les persones interessades en aquest concurs públic  per informar-los i ajudar-los, per exemple, a fer el Pla d’empresa que es requereix per presentar-s’hi. El servei s’ofereix gratuïtament els dimarts a Ribes i els dijous a les Roquetes i s’ha de demanar cita prèvia a través de les Oficines d’Atenció Ciutadana.

Al govern municipal li agradaria que el Mercat esdevingui finalment un motor a l’hora de dinamitzar el propi comerç local de la zona i que promogui la gastronomia mediterrània i els hàbits de vida saludables.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament