Trobada anual de Dones d’Empresa

Teresa Baró, Premi Dones d'Empresa 2017

Un centenar d’assistents van compartir taula el passat divendres a la Trobada anual de Dones d’empresa que es va celebrar al Restaurant Sant Jordi Ca la Katy, a Sant Martí Sarroca

Redacció Sant Martí Sarroca 13-03-2017 17:21 Lectures 1828
Teresa Baró, Premi Dones d'Empresa 2017. ADEPG

Teresa Baró, Premi Dones d'Empresa 2017. ADEPG

Un centenar d’assistents van compartir taula el passat divendres a la Trobada anual de Dones d’empresa que es va celebrar al Restaurant Sant Jordi Ca la Katy, a Sant Martí Sarroca.

L'experta en comunicació i llenguatge no verbal, Teresa Baró, ha estat enguany la guardonada amb el premi a la trajectòria que cada any lliura Dones d'Empresa en la seva celebració anual.

Per mèrits més que evidents, Teresa Baró, líder reconeguda en comunicació i llenguatge no verbal, s’ha convertit en la sisena guardonada amb aquest premi especial que atorga Dones d’Empresa amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria rellevant d’una dona.

El col·lectiu de l’ADEPG va convocar per primera vegada aquesta distinció l’any 2012 reconeixent la feina a la Sra. Masó, de Càrniques Masó; després va ser Pilar Ballesteros, del Restaurant La Cucanya; Montse Vila, de l’Eix Diari; Mercè Forasté, de Mercè Pastissers, i, tot just fa un any, Ramona Torner, de Deixalles i Transports A. Plazas.

La 10a Trobada de Dones d’Empresa va comptar amb les ponències experiencials de Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i també d’Impulsió de Negocis, i Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut Català d’Oncologia.

La trobada ha comptat amb l’esponsorització de Deixalles i Transports A. Plazas, Bella Bianca, Gràfiques Ferpala, Richmond, Ringana i Vilamòbil. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de l’ADEPG, amb la col·laboració d’Adatikur, Covenant, Eix Diari i Monverd.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No