Ampliació

L’empresa Hitecsa obrirà a l’octubre una nova planta de producció a Vilafranca del Penedès

Es tracta d’una operació d’expansió de l’empresa que mantindrà la seu a Vilanova i la Geltrú

Una vintena de treballadors de la plantilla de Vilanova es traslladaran a la nova planta de 5.000 metres quadrats

Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú 13-09-2017 8:25 Lectures 3200
L’empresa Hitecsa obrirà a l’octubre una nova planta de producció a Vilafranca del Penedès. Jordi Lleó

L’empresa Hitecsa obrirà a l’octubre una nova planta de producció a Vilafranca del Penedès. Jordi Lleó

L’empresa Hitecsa posarà en marxa aquest octubre una nova planta de producció a Vilafranca del Penedès. Aquesta operació forma part d’un pla d’expansió de la marca amb seu a Vilanova i la Geltrú, on mantindrà les oficines centrals. Segons el seu director general, Guillermo Rosenberg, “aquí havíem quedat molt reduïts d’espai i el què es realitza és un trasllat de la producció a Vilafranca”. Això suposa que 20 dels 140 treballadors de Vilanova canviaran la ubicació del seu lloc de treball i la resta continuaran treballant a la capital del Garraf. En aquest sentit el màxim responsable de l’empresa vol puntualitzar que “en cap cas es tracta d’una reducció de plantilla ni d’una deslocalització de l’empresa”. En aquests dies s’estan realitzant les negociacions amb el grup de treballadors que han de traslladar el seu lloc de treball a Vilafranca.

Tot plegat només fa pensar en la bona marxa de l’empresa que ha decidit ampliar les instal·lacions per atendre la major demanda i la conseqüent producció. L’empresa Hitecsa es va fundar precisament a Vilanova i la Geltrú al 1982 per dedicar-se a la fabricació d’equips de climatització de mitjana i gran potència. Des de llavors disposa a Vilanova d’una planta de 10.000 metres quadrats i des del juliol del 2014 gestiona una fàbrica de la mateixa superfície a Arenys de Mar on també confecciona sistemes de calefacció d’alt rendiment a través de la marca Adisa. L’empresa disposa de delegacions a tot l’Estat espanyol sumant més de 150 treballadors i 75.000 metres quadrats en instal·lacions. 

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent