Cursos de formació professional

Vilafranca oferirà al desembre el certificat professional d'Elaboració de vins i licors

La formació està adreçada a treballadors en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball i que vulguin ampliar les seves competències laborals

Redacció Vilafranca del Penedès 09-10-2017 18:41 Lectures 1397
Vilafranca oferirà al desembre el certificat professional d'Elaboració de vins i licors. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca oferirà al desembre el certificat professional d'Elaboració de vins i licors. Ajuntament de Vilafranca

El Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina- de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha sol·licitat els cursos de formació professional per a l’ocupació de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2017-2018, encara pendents de resolució. S’han sol·licitat un total de quatre Certificats de Professionalitat: Elaboració de vins i licors, Docència de la formació professional, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Auxiliar d’activitats de magatzem. La primera acció formativa, el curs d’Elaboració de vins i licors té previst el seu inici a finals de desembre.

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals. Els perfils de candidats i candidates estan determinats per la normativa específica de cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos.

L’aposta del Servei d’Ocupació i Formació  de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una àmplia oferta per tal de millorar l’ocupació a la comarca. En la passada edició de cursos van formar-se 77 persones repartides en cinc certificats professionals, el 57.15% de les quals s’han ocupat en feines relacionades amb la formació que han realitzat.

Per a més informació sobre els programes formatius, dates, requisits d’accés i preinscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent