Manifestació a Bèlgica

Una agència vilanovina de viatges es desborda per la seva oferta d’anar a Brussel·les amb autobús

Tres autocars sortiran de Vilanova per anar a la manifestació organitzada per Òmnium i l’ANC el dia 7 de desembre

L’agència no para de tenir trucades i ara gestiona les peticions de l’ANC del Vendrell i Valls amb dos autocar més

Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú 15-11-2017 14:15 Lectures 8065
Una agència vilanovina de viatges es desborda per la seva oferta d’anar a Brussel·les amb autobús. Jordi Lleó

Una agència vilanovina de viatges es desborda per la seva oferta d’anar a Brussel·les amb autobús. Jordi Lleó

L’agència de viatges Som Viatges Vilanova va tenir la iniciativa d’oferir un paquet d’autobús i nits d’hotel per poder assistir a la manifestació de Brussel·les convocada per Òmnium Cultural i l’ANC pel dia 7 de desembre. La jornada de concentració s’ha fixat en mig del pont entre el Dia de la Constitució i el de la Immaculada Concepció, els dies 6 i 8 respectivament, fet pel qual molta gent ha valorat la possibilitat de desplaçar-se a Brussel·les.

Però la demanda està en vies de desbordar l’oferta. De fet, a hores d’ara ja no queden places hoteleres a Brussel·les i s’estan reservant llits a Anvers. De moment ja hi ha 162 persones que es desplaçaran a la capital de Bèlgica amb aquest paquet organitzat per Som Viatges. La sortida del viatge serà el dia 5 de desembre, fent les 15 hores de trajecte per carretera, passar les nits del dia 6 i 7, per tornar el dia 8. A part d’assistir a la manifestació de Brussel·les el paquet també comprèn la visita a la ciutat de Bruixes, tot per 295 euros.

El cert és que l’agència no es pensava que es podria desbordar aquesta oferta. “Ara se’ns demana des de l’ANC del Vendrell i Valls, si podem gestionar més places”, explica Sònia Masdeu, que creu que el comboi d’autocars podria ser de cinc vehicles. “Anvers ja comença a estar esgotat i ara estem mirant de trobar places a Lieja”, diu la responsable de l’agència.

Aquest paquet està tenint una molt bona acceptació pel seu preu. En aquests moments el bitllet d’avió fins a Brussel·les, ja costa uns 600 euros, i el trajecte de tren d’altra velocitat Barcelona-París-Brussel·les 500 euros. Cal tenir en compte que fora de temporada alta un bitllet d’avió fins a la capital belga es pot trobar per 60 euros. La despesa d’un cotxe particular seria de 320 euros, comptant els peatges i el carburant, aquí caldria afegir el cost de l’hotel.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent