Actuació estel·lar

Obmud actuarà al sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa

El jove duet format pel vilanoví Carles Vallès i Clàudia Añor és conegut pel seu pas pel concurs musical de TV3, Oh Happy day, on van arribar fins a les semifinals

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-03-2018 9:16 Lectures 1142

Obmud actuarà al sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa. El jove duet format pel vilanoví Carles Vallès i Clàudia Añor, conegut pel seu pas pel concurs musical de TV3, Oh Happy day, on van arribar fins a les semifinals, serà l’actuació estel·lar de la nit.

De mica en mica es van desvetllant les sorpreses que composaran el guió del sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa de la FEGP. Acabem de saber que Obmud farà una actuació a la vetllada que tindrà lloc divendres 16 de març, a l’Hotel Melià Sitges.

Clàudia Añor i Carles Vallès, els integrants d’Obmud, es defineixen com emoció i passió en estat pur; dos dels valors que caracteritzen també Dones d’Empresa, que els convida en el seu 10è aniversari amb la voluntat de donar visibilitat als joves talents, una de les missions del col·lectiu.

En el Sopar de Dones d’Empresa d’enguany també ha confirmat la seva participació com a ponent experiencial la reconeguda advocada Magda Oranich.

La trobada compta amb el suport de Deixalles i Transports A. Plazas i Vilamòbil i la col·laboració d’Amaré, Covenant, Eix Diari, Judith Antolín Studio, Mercè Pastissers i Monverd. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de la FEGP.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament