Actuació estel·lar

Obmud actuarà al sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa

El jove duet format pel vilanoví Carles Vallès i Clàudia Añor és conegut pel seu pas pel concurs musical de TV3, Oh Happy day, on van arribar fins a les semifinals

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-03-2018 9:16 Lectures 952

Obmud actuarà al sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa. El jove duet format pel vilanoví Carles Vallès i Clàudia Añor, conegut pel seu pas pel concurs musical de TV3, Oh Happy day, on van arribar fins a les semifinals, serà l’actuació estel·lar de la nit.

De mica en mica es van desvetllant les sorpreses que composaran el guió del sopar del 10è aniversari de Dones d’Empresa de la FEGP. Acabem de saber que Obmud farà una actuació a la vetllada que tindrà lloc divendres 16 de març, a l’Hotel Melià Sitges.

Clàudia Añor i Carles Vallès, els integrants d’Obmud, es defineixen com emoció i passió en estat pur; dos dels valors que caracteritzen també Dones d’Empresa, que els convida en el seu 10è aniversari amb la voluntat de donar visibilitat als joves talents, una de les missions del col·lectiu.

En el Sopar de Dones d’Empresa d’enguany també ha confirmat la seva participació com a ponent experiencial la reconeguda advocada Magda Oranich.

La trobada compta amb el suport de Deixalles i Transports A. Plazas i Vilamòbil i la col·laboració d’Amaré, Covenant, Eix Diari, Judith Antolín Studio, Mercè Pastissers i Monverd. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de la FEGP.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No