Platja de la Fragata

El Festival Internacional de Patchwork consolida el seu model amb més de 48.000 visitants

Les activitats a l’envelat continuaran els dies 17 i 18 de març amb la Fira d’Art, que enguany celebra el 25è aniversari

Redacció Sitges 12-03-2018 16:32 Lectures 1013
El Festival Internacional de Patchwork consolida el seu model amb més de 48.000 visitants. Ajuntament de Sitges

El Festival Internacional de Patchwork consolida el seu model amb més de 48.000 visitants. Ajuntament de Sitges

La catorzena edició del Festival Internacional de Patchwork s’ha tancat aquest diumenge amb èxit de públic. Es calcula que, des de dijous i fins diumenge, unes 48.000 persones s’han apropat a Sitges per visitar aquest esdeveniment. Durant 4 dies 114 expositors han pogut mostrar les darreres tendències del sector al recinte firal instal·lat aquest any a la platja de La Fragata. Davant d’aquest espai també s’ha ubicat una carpa petita dedicada exclusivament als majoristes i professionals del sector, on s’han fet presentacions de col·leccions noves.

En paral·lel el públic també ha pogut veure mostres distribuïdes en set espais expositius de la vila, on s’han pogut contemplar autèntiques obres d’art dels principals referents d’aquesta disciplina artística a tot el món.

L’alcalde Miquel Forns ha destacat que: “sempre apostem per fires que es facin a Sitges, fora de la temporada turística, i que lliguin amb la nostra idiosincràsia, amb l’art i la cultura, com és el Patchwork, la Fira d’Art i l’Scrap”. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment per l’impacte econòmic que genera”.

Segons la coordinadora del Festival Internacional de Patchwork, Imma Farreró, cal assenyalar que “el canvi d’ubicació d’enguany a causa de les obres del passeig ha funcionat molt bé.”  Després del Patchwork, les activitats de la carpa a la Plaça de la Fragata continuaran aquest cap de setmana amb la Fira d’Art, que celebrarà la seva 25à edició. Un esdeveniment artístic que programarà diferents activitats paral·leles. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament