Desè aniversari

Núria Salan, premi Dones d’Empresa a la trajectòria

Núria Salan rep el Premi a la Trajectòria de Dones d’Empresa i Àstrid Barqué, Begoña Cartagena i Eva Plazas són reconegudes per la seva evolució professional en els diferents sectors empresarials

Redacció Sitges 19-03-2018 16:31 Lectures 2277
Núria Salan, premi Dones d’Empresa a la trajectòria. Dones d'Empresa

Núria Salan, premi Dones d’Empresa a la trajectòria. Dones d'Empresa

Núria Salan rep el Premi a la Trajectòria de Dones d’Empresa i Àstrid Barqué, Begoña Cartagena i Eva Plazas són reconegudes per la seva evolució professional en els diferents sectors empresarials.

El col·lectiu Dones d’Empresa, vinculat al a Federació Empresarial del Gran Penedès, celebrava aquest passat divendres el seu desè aniversari a l’Hotel Melià Sitges amb la participació de 120 assistents, entre ells, màxims representants institucionals del territori.

La vetllada, protagonitzada per la increïble intervenció de Magda Oranich, va comptar amb tots els detalls, pastís d’aniversari inclòs, de la mà de Mercè Pastissers, i un bon tastet de la música a capella dels Obmud.

En l’apartat de reconeixements, Núria Salan, professora i subdirectora de Promoció Institucional i Estudiants de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, va rebre el Premi Dones d’Empresa a la trajectòria.

En aquesta nit especial, on també es va destapar el logotip que acompanyarà aquest desè aniversari elaborat per Judith Antolín Studio, també es va fer reconeixement excepcional a tres dones pel creixement exponencial de la seva carrera professional en sectors ben diversos: Àstrid Barqué, al capdavant de Vitampleni i d’una nova plataforma de continguts per a emprenedores; Begoña Cartagena, formadora d’equips d’alt rendiment; i Eva Plazas, Enginyera Tècnica Agrícola i Enòloga a Caves Vilarnau.

El sopar ha comptat amb el suport de Cosmonou Cosmètics, Deixalles i Transports A. Plazas i Vilamòbil i la col·laboració d’Amaré, Covenant, Eix Diari, Judith Antolín Studio, Mercè Pastissers, Monverd i les fotògrafes Marga Serra i Maite Gomà. La producció ha anat a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de la FEGP.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No