Promoció Turística del Penedès

La Festa de la Fil•loxera, escollida com el millor secret del Penedès

Durant quasi 2 setmanes s’ha pogut votar entre 5 secrets que optaven a ser el millor secret del Penedès

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 08-02-2019 9:35 Lectures 2484

Durant quasi 2 setmanes s’ha pogut votar entre 5 secrets que optaven a ser el millor secret del Penedès. Per votació popular el secret més votat ha estat el de la Maria Anglada, la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia amb un total de 348 vots, en segon lloc el secret d’en Roger Pérez el Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs (d’Avinyonet del Penedès) amb un total de 247 vots i les darreres posicions han estat el campanar de Vilafranca del Penedès, d’en Xavi de Lamo amb 114 vots; ; el Camí del Riu, d’en Joan Rossell amb 85 vots i el d’en Joan Raventós, el paisatge del Penedès amb  84 vots.

Així doncs, la festa de la Fil·loxera passa a ser un dels secrets que formarà part de la campanya de promoció turística del Penedès aquest 2019.

Penedès Secret és una campanya de màrqueting del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que té diversos objectius: pretén seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori, fer que els penedesencs siguin amfitrions de la destinació i millorar les propostes turístiques per fer-les més singulars i úniques.  La campanya preveu que el turista pugui comprar experiències relacionades amb els secret per descobrir la destinació.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament